Hlienová zátka v 39. týždni

lucikee
1. nov 2023

Ahojte, som 39 tt.. Moze byt toto hlienova zatka ?

zuzinjan
1. nov 2023

@lucikee áno

biglovemom
1. nov 2023

👌🏻👌🏻👌🏻

miimss
1. nov 2023

@lucikee môže a nemusí.... Zo mňa presne také vyšlo v 31 týždni a rodila som deň pred termínom. Niekde som čítala že hlienova zátka obsahuje aj prímes krvi.

lucikee
autor
1. nov 2023

@miimss ano ja tiez som citala ze vacsinou byva s krvou ale potom som tiez nasla ze moze byt aj biela 🤣 bohvie, uvidime, ale bolo to fakt velke

anavixy
1. nov 2023

Moze byt cast zatky, krvava mozno este len bude.

miimss
1. nov 2023

@lucikee áno, tiež to bolo veľké u mňa a tiež som googlila jak besna a hľadala všetky možné informácie keďže som bola len v 31. Ale tak u teba to je už ok 🙂 držím palce nech to máš raz dva za sebou 🙂

lienka.7
1. nov 2023

@lucikee toto slo zo mňa cca.tyzden. potom zo mňa vyletela zátka aj s krvou, nabehli kontrakcie a do 2 hod.bola mala na svete.

lucikee
autor
1. nov 2023

@lienka.7 no bodajby to bol aj moj pripad ze rychlo 🤣 prvu som rodila 10 h 😵😵

lienka.7
1. nov 2023

@lucikee drzim ti palce✊

nssv2
1. nov 2023

@lucikee môže byt že je 🙂 ja som mala take iste a doktorka potvrdila, že ju už nemám, no ale odišla mi už pred 3 týždňami, snad to tebe v takom vysokom týždni nebude dlho trvať 🙂 držím palce

sabinaxd
1. nov 2023

Hlienova zátka obsahuje aj krv

lucikee
autor
1. nov 2023

@nssv2 dakujem krasne, tusim ze pri dcere som porodila o 2 dni ale uz si to nepamätám 🙈🤣

lucikee
autor
1. nov 2023

@sabinaxd akurat som si pisala s mojou porodnou dr a ze nemusi obsahovat krv... 🤷‍♀️ a potvrdila teda ze je to ono

nssv2
1. nov 2023

@sabinaxd nie je to pravidlo

pavla137
19. nov 2023

Sama rozmyslam ze co je a nie je hlienova zatka. Som uz 40+6 a tretie tehu, prvykrat prenasane, prvykrat tehu s bolestami, ale to som nikdy nevedela určiť a zistiť- co sa tyka hlienovej. Dnes som zacala pit malinik/ alchemilku tinkturu/ pupalku v kapsuliach/ olej muller omega tri/ tak uvidime

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre