Ked vam odišla zatka kedy ste porodili?
28 hodin po odideni zatky mi praskla voda
Par dni pred porodom asi 3dni tak postupne isla kazdy den nieco.
@mima1 ja som nasla na toaletnom trochu a o 20min som isla na wc znova a uz bolo viac
Moze byt ze aj postupne odide, ale kludne moze odist aj cela a porodit možes aj na termin. Tazko povedat, napr pri prvom som to vobec nemala. A pri prvom mi voda praskla sama v nemocnici uz ked som bola na sale apri druhom mi ju pichli na prijme
v sobotu rano mi odisla zatka, pondelok o 3:00 rano voda a v pondelok som aj porodila
asi dva tyzdne pred...postupne
@petamich a odišlo ti vsetko či len trocha
v sobotu rano priamo pri vysetreni mi vypadla cela velka zatka resp. taka "masa" ale hlien ako taky potom este po troche cely vikend som si na vlozke nasla
@petamich aha a bolesti kedy prišli mne to odišlo vcera o 20:00
ja som to mala cele cudne, v piatok celu noc som uz mala bolesti, kazde cca. 4-5 min. sli sme rano do porodnice, tam CTG nic nenameralo ale maly mal horsie odozvy, tak ze si ma nechaju (uz som bola tyzden po termine a mala som aj prijem naplanovany v ten tyzden neskor), cely vikend kontrakcie boli/neboli a tak dookola ale neotvarala som sa, napokon kontrakcie zacali v pondelok 2:00 a 3:00 mi praskla voda a cele sa to zacalo
Mne odišla poobede a na druhy deň ráno už bol malý na svete.
A akej farby ste ju mali ja len zltu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Odchadzala mi postupne asi tyzden, den pred odtecenim plodovej vody mi odislo dost vela ..takze to je asi rozne