Hlienová zátka s krvou

jerseytay
24. mar 2023

Ahojte, chcem sa opýtať na Váš názor..
Dnes som bola na vyšetrení a lekár povedal, že krčok je úplne skrátený, hrdlo spotrebované ( ja sa úprimne nevyznám v týchto výrazoch, ospravedlnujem sa a preto sa radšej poradím s vami žienky) a že som zatiaľ otvorená na tesný prst, čo asi ešte nič neznamená.. Taktiež povedal že hlavička sa už tlačí pekne dole..
Som momentálne v 38 tt, a doteraz som bežne našla na vložke niečo podobné ako hlienova zatka, v menšom množstve každý deň, no dnes už cca od 11tej som mala už aj krvavé špinenie.. Ružová, tmavo ružová krv, tiež taká hlienova hmota.. Môže to už znamenať podľa Vás blížiaci sa porod? Trošku stresujem, lebo už aj pohyby cítim pomenej, ale dnes na prehliadke bolo všetko v poriadku a keď som kontaktovala lekára, tak povedal, že pokiaľ nič nebolí a krv zo mňa netečie, tak nemusím stresovať. Tal ma zaujíma ako to bolo u vás.. Určite je to individuálne, len sa chcem opýtať na nejaký iný názor. . Ďakujem Vám krásne za odpoveď ❤️

paulahr
24. mar 2023

@jerseytay ahoj, mne odišla hlienová zátka utorok a rodila som až v piatok

katarinka89
24. mar 2023

@jerseytay mne odišla v ten istý deň ako som porodila

jerseytay
autor
24. mar 2023

@katarinka89 no to by som sa už riadne tesila.. Ale mozno to bol predsa len plany poplach, lebo mi to spinenie slabne.. Ale snad by som to mala do par dni alebo v tento deň ako aj vy..
@paulahr

vandica
24. mar 2023

Mojej švagrine odišla zátka a v ten den porodila. Mne odišla zátka presne v den termínu, aj s krvou, švagriná hovorí, že no dnes rodíš. No prd makový....malý sa narodil 10dní po termíne po vyvolávačke.

jerseytay
autor
24. mar 2023

@vandica joj tak to je naozakmj individuálne, a ja som sa už dnes aj potešila, že konečne ju už budem mať 😃❤️

vandica
24. mar 2023

@jerseytay ja som sa tiež vtedy potešila, aj som verila že pôjdem do porodnice v ten deň, lebo som aj mala mierne bolesti. No potom všetko ustálo. Ale držím palce nech to máš čím skôr za sebou 🙂

lienocka9793
24. mar 2023

@jerseytay mne odišla zátka dva týždne pred pôrodom - vyvolávali mi ho po termíne

darijja
24. mar 2023

@jerseytay mne odisla vo stvrtok a rodila som v utorok

terezka2911
24. mar 2023

Mne odišla zátka v piatok a o týždeň a pol v pondelok som porodila.

jerseytay
autor
28. mar 2023

Ďakujem Vám kočky, zatiaľ to bol aj u mňa planý poplach, malej sa vo vnútri veľmi páči 😃❤️

aknamorka22
28. mar 2023

@jerseytay ja som ku koncu tehotenstva mala po každom vyšetrení pár dní taký krvavý výtok a hlien. Je to spôsobené tým vyšetrením zospodu. Niekedy toho bolo naozaj veľa ale krv bola hustejšia aj s vytokom a tmavšia. Ked som uz išla rodiť, tiekla zo mňa taká čerstvá, riedka krv a vtedy som vedela, že treba utekať do nemocnice 🙂

elenita
28. mar 2023

@jerseytay mne pri dvojickach tiez vecer odisla hlienova zatka, rano pri utierani som mala na papieri krv, a do hodiny mi praskla plodova voda 🙈 a to som bola v 35+5 tt....ale vsetko ok, uz mi piju krv ako pubertiaci 🤣🤣

barbora237
28. mar 2023

@jerseytay Ahoj, mne odchadzala zatka tri dni pred porodom. Rodila som tiez v 38tt,ked som sa o 5 rano zobudila na prvu kontrakciu a krpec bol uz o 7 na svete. 😅😅😅 Tiez bol nizko a cele tehu som mala rizikove,zato porod bol krasny. ❤ Drzim palce, zatial to mas podla mna nasliapnute na krasny kratky porod ako ja. 😇🍀👌

ankare
28. mar 2023

@jerseytay nebola to reakcia na vyšetrenie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre