Ahojte, som v 40 + 2 a 3.den mi odchaza asi hlienova zatka - mam hnedy vytok. Aby malo nebolo chytila som prisernu nadchu od vcera, zajtra sa mam hlasit na prijem do nemocnice na vyvolavanie porodu.
Chcem sa opytat, ci je pravdepodobne, ze to hnede spinenie bude hlienova zatka a ci aj vam odchadzala viac dni a ci ste zazili porod s chorobou a ci sa to dalo vydrzat?
Dakujem pekne.
@pribinak na google som nasla info, ze moze byt aj hneda. Skusim aj tak zavolat do nemocnice
Uz som sa stretla s roznymi farbami…ak citis pohyby ..cakala by som,ci nezacnu bolesti….ak by sa Ti cokolvek nezdalo ,tak sa chod ukazat do nemocnice
Ak je už hnedá, tak to je tá najspodnejsia vrstva a nádcha môže byť práveže prejav pôrodu už. Keď porodis, všetko odozneje. Držím palce 🙂
@trgypadl tym, ze som mam silnu nadchu - 24/7 mi ide z nosa a oci voda a boli ma z toho hlava, tak som si dala paralen a veru, pohyby su len tak tak... ale pripisujem to paralenu. Pockam este a ked tak volam do nemocky.
@sashka22 dakujem, kiezby si mala pravdu. Len ta nadcha je nieco ako chripka, akurat ze nemam teplotu. 24/7 mi tece z nosa aj z oci, boli ma hlava a dutiny. Ked si predstavim, ze v tomto nevladnom stave mam ist rodit, az mi je zle..
Neviem,ci sa Ti oplati volat,zhodnotit zdravotny stav po telefone no neviem neviem,najlepsie ist osobne
Keď máš pohyby len tak tak, hnede spinenie, tak ja na tvojom mieste by som nesedela doma, ale išla do nemocky dať sa skontrolovať 🤷♀️
Ako si ma tom?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hlienova zátka by nemala byt hnedej farby. Skôr svetlej či ružovej
Asi by som volala avojmu gyn (ak máš takúto možnosť cez víkend)!