Žienky Idem si k vám po radu.
Začínam 39 týždeň tehotenstva A od rána zo mňa vo veľkom vyteka číri vodnatý výtok ale fakt taký riedky, už som vymenila viac kusov vložky, Bola som aj s tým na pohotovosti v nemocnici lebo som sa zľakla skrz toho že bol Poobede už do ružova zafarbený Kde mi povedali že vraj to je hlienová zátka a že to môže ísť aj takto vo veľkom... prosím vás máte s tým nejakú skúsenosť?? Lebo predtým ráno som sa zobudila nato asom našla mokru aj posteľ aj po nohách mi to kvapkalo ale teda vraj to nie je voda... mám aj docela bolesti v podbruška a krížov akoby pms a také rezave tlaky Ale povedali mi že to je všetko normálne a v poriadku dokonca zachytili aj mierne kontrakcie maternice, žienky prosím vás Mali ste to aj vy niektorá takto??
A ešte otázočka že dokedy sa vám po takomto niečom spustil pôrod myslím po odchode hlienovej zátky?
@anavixy práveže vôbec jednoznačné vypovedal že sa jedná o hlienovú zadku Vzhľadom k tomu že to malo výzor vaječného bielka to je vlastne to čo zo mňa vo veľkom ide
Aha tak v tom pripade, ked je hlienovy, tak to bude zatka. Myslela som ze je vodnaty, resp. tak si pisala. Kazdopadne ak sa ti to nezda, chod proste znova na pohotovost (bude tam iny lekar) alebo zajtra k svojmu gyn. Nezabudni si dat porodnicku vlozku (nie tu podlepenu klasicku) 🙂
@anavixy Veď práve že on má taký výzor ako vaječné blietko ale úplne úplne úplné riedke a vo veľkom... dokonca aj keď som sa vyzliekla a ľahla hlasy v nemocnici na kozu tak zo mňa z toho vyšlo same také svoj voľné vo väčšom a povedal že to je všetko v poriadku
To je jedno ak to aj je zadka. Ak ti netečie voda, všetko je ok.
@hanelka1 len môže to byť takýto riedky výtok a takom množstve bolí mi zaznamenané aj kontrakcie aj keď len mierne Tak neviem či sa mám už pripraviť na niečo
Robili ti ten test na plodovu vodu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Robili ti Temesvaryho test, ano?