Ahoj baby. Som prvorodička a som v 37+2tt
a mám taký pocit že mi odišla hlienova zátka, po malej potrebe som na papieri uvidela niečo také hnedkaste a lepkavé by som povedala a malo to aj taký čudný zápach.. ide o hlienovu zátku ?
@martul čítala som aj ja otom že vraj sa to uvoľňuje pár hodín alebo pár dní pred pôrodom .. tak uvidíme no
@marika1918 aj týždňov dokonca. Sleduj sa trochu a uvidíš či sa niečo pridá.
@martul Bojím sa toho že mi začne pomalí odtekať voda a nevšimnem si to.. napríklad že pôjdem na vecko a budem si myslieť že je to moč a bude to vodu 😂🤦
@marika1918 vsimneš neboj, to budeš vedieť. A keby aj nie, veď to neznamená že hneď porodis, potom prídu kontrakcie a už budeš vedieť
@marika1918 vsimnes :D aj mne zacala voda odtekat :D tiez som najskor myslela ze som sa len zle utrela ale neprestavalo to a za 2h zrovna naceste do nemocky zacinali kontralcie
Budeš to vedieť, keď začne pôrod, jednoducho áno.
Odtekanie vody si tiež všimneš, je to úplne niečo iné, ako moč.
@marika1918 ak začne voda odtekať, odteká už stále... takže si nemyslím, že to prehliadneš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marika1918 🧐počkaj, pozriem!!!
Môže aj nemusí. Uvidíš či prídu ďalšie príznaky porodu a alebo volaj doktorovi ale ten či ti tiež cez telefón poradí.....