Hlienová zátka

marika1918
31. okt 2022

Ahoj baby. Som prvorodička a som v 37+2tt
a mám taký pocit že mi odišla hlienova zátka, po malej potrebe som na papieri uvidela niečo také hnedkaste a lepkavé by som povedala a malo to aj taký čudný zápach.. ide o hlienovu zátku ?

martul
31. okt 2022

@marika1918 🧐počkaj, pozriem!!!
Môže aj nemusí. Uvidíš či prídu ďalšie príznaky porodu a alebo volaj doktorovi ale ten či ti tiež cez telefón poradí.....

marika1918
autor
31. okt 2022

@martul čítala som aj ja otom že vraj sa to uvoľňuje pár hodín alebo pár dní pred pôrodom .. tak uvidíme no

martul
31. okt 2022

@marika1918 aj týždňov dokonca. Sleduj sa trochu a uvidíš či sa niečo pridá.

marika1918
autor
31. okt 2022

@martul Bojím sa toho že mi začne pomalí odtekať voda a nevšimnem si to.. napríklad že pôjdem na vecko a budem si myslieť že je to moč a bude to vodu 😂🤦

martul
31. okt 2022

@marika1918 vsimneš neboj, to budeš vedieť. A keby aj nie, veď to neznamená že hneď porodis, potom prídu kontrakcie a už budeš vedieť

macko1007
31. okt 2022

@marika1918 vsimnes :D aj mne zacala voda odtekat :D tiez som najskor myslela ze som sa len zle utrela ale neprestavalo to a za 2h zrovna naceste do nemocky zacinali kontralcie

jaskolka
31. okt 2022

Budeš to vedieť, keď začne pôrod, jednoducho áno.
Odtekanie vody si tiež všimneš, je to úplne niečo iné, ako moč.

veronika3110
31. okt 2022

@marika1918 ak začne voda odtekať, odteká už stále... takže si nemyslím, že to prehliadneš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre