Ahojte,som 38+3 a uz asi tri dni objavujem na nohavičkách hustý žltý výtok, ibA taky jednorazový plus vždy po nom mam krce ,take ostré pichanie v pošve , akoby v krčku ktoré trvajú niekoľko hodín.. tak som usúdila ze mi odchádza zátka zrejme lebo tento výtok som počas celého tehotenstva nemala, je podobný tomu co býva počas ovulácie.. s moja otázka je , môžem už čakať najnižšie dní ze sa rozbehne konečne pôrod? Som druhorodicka a prvé som prenášala a musela ist na vyvolávanie pôrodu, čomu by som sa rada tentoraz vyhla.. dufam každý deň ze sa to uz rozbehne. Posledné dva dni mi je aj zle a nechutí jest,plus ma preháňa doobeda,ale to ma preháňalo aj pri prvom a nic z toho nebolo 😀 aké máte skúsenosti?
Ahoj. Ja som 40+4tt. Hlienova zátka mi začala odchádzať v stredu, vcera zase väčší kus a stále nič. Tiez som len na prst, takže na pôrod to na kontrole nevyzeralo. Zajtra idem znova na kontrolu, v stredu vyvolávanie,ak sa nerozbehne pôrod sam. Takže držím palce az sa ti to rozbehne, lebo u mňa to aj napriek zátke nevyzerá :(
@vierocka888 joj držím palce nech sa ti to rozbehne bez tej vyvolavacky.A ak nie tak nech to ma aspoň rýchly priebeh.. mna vyvolávali pri prvom ráno ,plodova odišla Poobede a večer bolo babo na svete. No bolesti boli silné, to bolo na tom asi najhoršie,preto sa jej uz bojím,ale ak to inak nepôjde , tak nenarobime nič.hlavne aby bolo bábätko zdravé ❤️🤩 drz sa 🙂
@vierocka888 aj cítiš bolesti ( poslickov) a kŕče ako som opisovala v príspevku?
Hlienovu zatku som mala s prímesou krvi ale neviem či je to tak vždy. Porod sa potom začal rozbiehat do niekoľko hodín.
Ano, odvtedy mam stále akési bolesti, ale zakazdym to prejde, takže iba poslickovia. Tiež som mala v zátka včera primes krvi, no nič, absolútne 😄😅
Ďakujem ti, bola by som rada keby sa to samo rozbehlo, ale tak nespravím nič ak nie😃 aj tebe prajem az to mas čím skôr a v pohode za sebou 😘
Mne sa rozbehol 38t2d,ale odišla naraz a bolesti pri treťom som vôbec nemala, normálne som nevedela, či je to ino😁 pokiaľ voda nezačala odtekat
Tak ja zatiaľ krv nepozorujem ale aj predchvilkou som mala na toaletaku tahavy žltý hustý vytok, alebo ho najdem aj vo wc. Neviem ,mozno to nebude zátka? Tak ci tak, bolesti dole mam tak uvidíme, uz by som bola rada keby sa niečo začne diat 😍
Ja som mala hlienovu zatku taku bledo hnedo ruzovu. Odisla ale porod sa nezacal museli vyvolat. Drzim palce 😍
Mne tiež začala odchádzať v piatok (termín som mala vo štvrtok). Bolesti jak hrom mam už od 36 tt ale len nepravidelné a pichanie odspodu, veľmi nepríjemné, každú noc... V utorok, až by konečne trochu klesol drobec a budem aspoň na prst otvorená, mi dajú vyvolavacku. Keď nie, tak sa bude zas len čakať 🙄
Prvého som prenášala 14 dní 😭 druhá pekne sama v 38 tt a tento tretí drobec si tiež dáva na čas
Ahojte dievčatá,keď mám tmavohnedy výtok,predtým som mala aj slabo ružový môže ísť o hlienovu zátku? Občas mi tvrdne aj bruško ale dá sa to zvládnuť zatiaľ....som v 36tt snáď neporodim veď je ešte čas 🙈
@atackmoze byt kľudne..
haha moja téma.. písala som ju 25.7 a 28.7 sa nam narodilo bábo..bola to hlienova zátka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V týždni ma poradni som mala už mäkký krcok a otvorená na špic prsta..