Myslite, že pomôžu drepy na rozbehnutie pôrodu? Mám týždeň do pôrodu a chcú mi dať vyvolávačku.
Mne tiez nepomohlo nič 😂 ano drepy, chodenie po schodoch, prechadzky, sex, červené víno, pikantné jedlá.... Nic😂 ale skus
Ahoj, ako si dopadla? Pomohla ti nejaka babska rada? Ja som objavila dalsiu v nejakom clanku. Ze pomaha chodit jednou nohou po obrubniku a druhou po ceste 😃 dlhsiu dobu treba chodit a davat samozrejme pozor, nerobit to na hlavnej ceste
@janica_ nepomohlo nič. Vôbec nič. Skúšala som aj ten obrubník😂🙈čo som si ale dala bola v pondelok večer bylinná náparka a v tu (noc v utorok ráno o tretej) mi začali slabé kontrakcie, ktoré sa však na silné rozbehli až v stredu a porodila som synčeka štvrtok ráno.
Rodila som 40+5
Super, ale tak sa podarilo a zacalo to same 🙂 co som sa ja ponaparovala, sama som ani v saune za cely zivot tolkokrat nebola 😃
Gratulujem, nech ste zdravi ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozes skusit. Mne nepomohlo ani 9 vyvovalaciek v tabletovej forme, teda praskla mi voda, ale to bolo vsetko. Rodila som 12 dni po termine akutnou sekciou. A skusila som predtym vsetko co som nasla ze sa da 😀. Nakoniec som rada aj za sekciu, mam s cim porovnat a tato operacia ma nijak neobmedzila co sa pohyblivosti tykalo, keby som vedela predtym ze to bude take bezproblemove bala by som sa ovela menej.