Ahojte, som v 32tt,v piatok som mala poradňu, bábätko vyzerá byt v poriadku, rastie (1700g cca) , plodovej vody dosť, a je otočené hlavičkou dolu. Lekárka do správy napísala ze hrdlo tuhé, zachovalé, uzatvorené, na vchod voľne nalieha hlavička plodu. A teraz keď sa bábätko hýbe niekedy mám pocit že to cítim až úplne dolu. Je to v poriadku myslíte? Nekazala ležať ani nič.
@danka511 ja som mala tiež také tlaky strasne ked som bola tehotná, že som si myslela, že idem rodiť, až som sa inštinktívne chytila dolu, to bolo okolo v 32tt presne ako ty, tak som šla radšej na kontrolu na Kramáre a všetko v poriadku bolo absolútne žiadna zmena nič...po pár dnoch to prešlo. Nakoniec som rodila v 41tt. Takže myslím, že to prejde, ale ak si si neni istá, vždy to môžeš ísť dať skontrolovať, nikto sa nebude hnevať.
@danka511 aha a vtedy som inak hned začala brat magnezium pre tehotné....možno aj to pomohlo
@tinkatinus ďakujem 🙂. Akože bolesti nemám ani nič a cítim to ozaj len keď sa malinke vrti, čo posledné dva dni poriadne 🙂. Ak sa mi to nebude ďalej pozdávať určite pôjdem k Dr 🙂.
@siska53
@veronika4495 áno aj my sme hlavičkou dolu, aj stikutku cítime dole🙂. Ja len ze keď sa moc hýbe tak cítim až úplne dolu, vo vnútri, ale určite by Dr niečo zaregistrovala 🙂
Skôr mi šlo o to ze ta hlavička nalieha na hrdlo a keď sa hýbe pociťujem hento, tak ci to nemôže byť krcok🙂. Zlý nadpis tu dali
@siska53
@veronika4495
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslim ze keby bolo nieco zle dr povie.ci???