Ahojte baby,som v nemocnici kvôli vysokemu tlaku a som 39tt..ked som na pasoch skacu mi kontrakcie mam aj bolesti ale davaju mi 3x denne guajacuran a potom bolesti prestanu...nepovedali mi naco je to dobre ale ked som povedala doktorovi ze ma vecer z toho boli hlava povedal ze si to nemusim davat...co si o tom myslite?
Aj mne ho davali v nemocnici na uvolnenie svalstva a celkove ukludnenie
Lenže v tom prípade neviem prečo ho davaju mne..ved som uplne v klude a len ma z toho boli hlava a ked lekar povedal ze nemusim tak nechapem naco mi ho dali a dokonca 3x denne
nemusíš to brať, asi kvôli kontrakciám
@christin33 babe, ktorá bola so mnou v nemocnici to tiez dávali na vysoký tlak. Dopegyt jej už nezaberal a hovorili, že toto je celkovo na také upokojenie, uvoľnenie.
Ja od quajacuran spím, takže mne keby dajú 3x tak som "mrtva" 😆😆, inak to je prírodný liek
Aj kamaratka brala 2mesiace v3trimetry lebo sa otvárala... Keď sisi neni istá konzultuj s lekarom... Podla mna neuškodí... Ja si ho tiez semtam buchnem ked neviem spat... Alebo som ho brala na seknute kríze, kedze ako ti vyssie písali uvoľňuje svalstvo
@christin33 je to liek na uvolnenie svalstva,ale velmi slabucky.kupis ho aj bez lekarskeho receptu. Uzivala so ho na chrbticu,ale nepomahal,je velmi slaby
@christin33 ja hlavne netusim naco ti ho uz teraz davali a preco ti nevyvolali porod ked videli ze mas tlak. Mne to dali 3x na den tiez aby som predcasne neporodila.
@evuska135 ved to ze nechapem to uz...ked som 39tt a mam qj bolesti
@christin33 Ahoj ja som tiež brala 3x denne. Je to na uvoľnenie
@lauriema ale ak ma bolesti, čo potrebujú uvoľniť? 🤔
@danielahamar Tak toto ti neviem povedať,mne to tuším aj sestrička vravela, ale už si nepamätam
v ba kramare to mala polka oddelenia, aby sme sa ukludnili a boli spavejsie, lezala som 2t pre hroziaci predcasny porod. Uz na druhy den to osetrujuci mudr vyskrtol so slovami: "To vam naco dali, vy vyzerate byt v pohode;)"
@vmatuscinova ano aj mne to moj gyn povedal, ,e naco vam toto dali. Kazda z kramarov mala ako povinnu vybavu plus fraxik 🤦♀️
Ja som im povedala ze mi to nerobi dobre vyskrtli mi to...a to mi este vcera dali injekciu aby som nemala caste kontrakcie a dnes na vyzite uz tabletka na vyvolanie..cize uz som zmätena
@christin33 asi ta nemal kto porodiť, tak to nasťahovali, alebo sa im nechcelo
Hej hej no dnes prisla vyzita a uz to mam za sebou🥰
@christin33 gratulujem, všetko dobre 🙂
@christin33 gratulujem a co ako, pochváľ sa🥳
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
uvoľňuje svalstvo, ale pokiaľ viem, tak tehotné ho nemajú užívať... ale zase lekári vedia čo robia