Ahojte babulky ktora z vas ma skusenosti s napojom gravimilk??je mozne ze babo pribralo po tomto napoji v brusku??
@jesika26 no tak uvidim co mi povie moj lekar ale chcela by som to skusit ved z jedneho balenia by nemalo narast velmi a mozno sa mylim no uvidim....
@miriamka2012 ževraj je jedno balenie tak na týždeň a ked už bude malinká na svete, tak preto chcem začať skor s Gravimilkom, aby bolo mliečko dostatočne výživné a aby ho bolo veľa. A aaspoň 3-4 týždne ho treba brať skôr,čo kočky píšu, aby bol účinok na kvalitné mlieko.
Ja som si počas tehotenstva občas dopriala namiesto Materny Gravimilk. Veľmi mi chutil a s vitamínmi mi zabezpečil aj prísun tekutín. Faktom však je, že cena je dosť vysoká na to, že mi vydržal iba cca 1 týždeň. Ale to nie je dôležité 🙂. A vplyv na rast bábätka. No neviem, môj manžel má skoro dva metre a cez sto kíl, prvý syn mal pri narodení cez štyri kilá a tento druhý bude mať vraj tiež toľko ... tak to asi nebude Gravimilkom :D
tiez by som rada vedela viac o tom gravimilku ,lebo ja sosm ho uzivala pri prvej ked som bola tehotna mozno od 5 mesiaca a dcerka mala necelych 3 ,500 g,tak neviem ci to prispelo k jej hmotnosti. Aj teraz by som cela ked sa nam zadari druhe lebo som po MA,a teraz uzivam este femibion 800 aj prve tri mesiace by osm cela a tak nasadit gravimilk.Ma s tym niekto skusenosti?
Ja som útlej a nízkej postavy, môj malý mal 3,300g. Ja som Gravimilk objavila až v 3 trimestri a odvtedy si na ňom s drobcom fičíme. Mliečko mu chutí, pekne rastie a myslím, že určite na tom má podiel i Gravimilk.
no jedno balenie je iba na 7 porcii, je to tam aj napisane. Ja som si ho kupila s prichutou vanilka, a teda podla mna mal taku hnusnu chut, ze som ani nedopila salku co ma napinalo z neho (a to ja nikdy nevraciavam z nicoho) a darovala som ho kamoske.
Ja si myslím, že vplyv na váhu dieťatka to asi mať priamo nebude, ale podľa obsiahnutých látok to určite prospešné pre vývoj a podobne je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
právo sme toto včera riešili tu na MK. Jedna maminka písala, ževraj to ovplyvňuje rast bábatka a hlavne, že sú prerastené. Ja som si to tiež chcela kúpiť, ale počkám na 15.4., vtedy mám poradňu a opýtam sa mojej gynekologičky. Ale určite si to kúpim 2-3 týždne pred pôrodom, kvoli mliečku 😉