Gravimilk a vaše skúsenosti

miriamka2012
8. apr 2013

Ahojte babulky ktora z vas ma skusenosti s napojom gravimilk??je mozne ze babo pribralo po tomto napoji v brusku??

jesika26
8. apr 2013

právo sme toto včera riešili tu na MK. Jedna maminka písala, ževraj to ovplyvňuje rast bábatka a hlavne, že sú prerastené. Ja som si to tiež chcela kúpiť, ale počkám na 15.4., vtedy mám poradňu a opýtam sa mojej gynekologičky. Ale určite si to kúpim 2-3 týždne pred pôrodom, kvoli mliečku 😉

miriamka2012
autor
8. apr 2013

@jesika26 no tak uvidim co mi povie moj lekar ale chcela by som to skusit ved z jedneho balenia by nemalo narast velmi a mozno sa mylim no uvidim....

jesika26
8. apr 2013

@miriamka2012 ževraj je jedno balenie tak na týždeň a ked už bude malinká na svete, tak preto chcem začať skor s Gravimilkom, aby bolo mliečko dostatočne výživné a aby ho bolo veľa. A aaspoň 3-4 týždne ho treba brať skôr,čo kočky píšu, aby bol účinok na kvalitné mlieko.

lucy1001
9. apr 2013

Ja som si počas tehotenstva občas dopriala namiesto Materny Gravimilk. Veľmi mi chutil a s vitamínmi mi zabezpečil aj prísun tekutín. Faktom však je, že cena je dosť vysoká na to, že mi vydržal iba cca 1 týždeň. Ale to nie je dôležité 🙂. A vplyv na rast bábätka. No neviem, môj manžel má skoro dva metre a cez sto kíl, prvý syn mal pri narodení cez štyri kilá a tento druhý bude mať vraj tiež toľko ... tak to asi nebude Gravimilkom :D

julypetkova
20. aug 2014

tiez by som rada vedela viac o tom gravimilku ,lebo ja sosm ho uzivala pri prvej ked som bola tehotna mozno od 5 mesiaca a dcerka mala necelych 3 ,500 g,tak neviem ci to prispelo k jej hmotnosti. Aj teraz by som cela ked sa nam zadari druhe lebo som po MA,a teraz uzivam este femibion 800 aj prve tri mesiace by osm cela a tak nasadit gravimilk.Ma s tym niekto skusenosti?

zabka788
16. mar 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja som útlej a nízkej postavy, môj malý mal 3,300g. Ja som Gravimilk objavila až v 3 trimestri a odvtedy si na ňom s drobcom fičíme. Mliečko mu chutí, pekne rastie a myslím, že určite na tom má podiel i Gravimilk.

shia
20. mar 2017

no jedno balenie je iba na 7 porcii, je to tam aj napisane. Ja som si ho kupila s prichutou vanilka, a teda podla mna mal taku hnusnu chut, ze som ani nedopila salku co ma napinalo z neho (a to ja nikdy nevraciavam z nicoho) a darovala som ho kamoske.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julinka29
27. jún 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ja si myslím, že vplyv na váhu dieťatka to asi mať priamo nebude, ale podľa obsiahnutých látok to určite prospešné pre vývoj a podobne je.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre