Dievcata, aky gel ste pouzivali? mam aniball a potrebujem si dokupit nieco, nerada by som za to zacvakala 20eur, cize nieco v takej priperanej cene aj 🙂 poradte nieco 🙂
@tiumen a nevies ci sa aj v DMke da nieco na to zohnat? 🙂 mozem hladat normalny lubrikacny na baze vody?
Aj obyčajný modrý primeros enjoy ktorý kúpiš aj v tescu za pár eur je na báze vody... Ja mám doma ten a idem ho použiť na aniball ;)
@zellvicka tento? 🙂
kondomy a kokosovy olej...najlepsie. lebo kokosak hoji trhlinky a je protibakterialny a protikvasinkovy /som dr/.
@permanentka presne ;) ale lepšie sa mi osvedčil kondóm a kokosový olej 🙂 klasické kondómy z lidla.
Ja používam obyčajný gél Durex, dá sa kúpiť aj v DM, ale asi to je jedno, hlavne nech je na báze vody a bez rôznych prímesí, ktoré by mohli poškodiť balónik (ak nepoužívaš kondóm).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hocijaký na báze vody 😉 ja som si ho objednala z eshopu kde som kupovala aj šprcgumy na epino 😂