Ahojte dievčatá. Dávali ste si prosím niekto na bežnej kontrole na poradni vyvolať ešte foto z UZV, v 3.trimestri? Ja som totiž v 29.tt chcela foto a lekár mi povedal, že už sa nedá, že bábo už je veľké. Že už to na niekde na 3D. Môj lekár je veľmi neochotny, preto ma zaujíma, či je to pravda, že v tomto týždni sa už nedá urobiť foto na normálnom UZV, alebo ste si dávali vyvolať normálne, aj bez 3D. Ďakujem za odpovede.🙏
@kikam145 no predstav si, ze ti dieta vyplna celu maternicu a dotyka sa stien, neviem, ako by pomohlo odzoomovanie 😅😆
@tyrkysova_kobyla 🙈🤣 my si dáme vyvolať kľudne aj plagát 🙈🤣🤣🤣🤣🤣 nie, žartujem,iba som si to chcela overiť,lebo môj lekár je žiaľ veľmi neochotny a aj bežnú kontrolu často neurobí. Tak som chcela vedieť,či je to fakt alebo sa mu iba nechce.😢
@kikam145 ja mam z 29tt este fotos, ale je fakt, ze uz sa tam zmestil iba nejaky vysek tela a tvare, lekar nam povedal, ze uz je proste dieta dost velke a proste sa to dobre nezmesti na obrazovku. Cize ten lekar ma pravdu, bola by to zbytocna investicia. Ja som mala este dalsi morfo usg robeny v nemocke v 34tt alebo tak nejak a to tiez popozerali len co sa dalo a bolo treba. Z toho nemam ziadnu foto. Idealne je okolo 22/24tt robit tie pekne fotos a videa. To sme mali celeho na 3D videu. Uz sa dost na seba podobal.
@kikam145 ja cca v 30tt ci ktorom sa robi 3d usg tak mam foto na usb jasne ze len hlavička kedze je babi vacsie ale ak len vas obvodny gyn. Tak nemusí mat usg 3d a nemusi byt dobry obraz ;)
Pri starsom synovi (pred 14timi rokmi) mi urobil lekar foto v 40tt 😉
Ja mám foto aj od 30tt vyššie, lekár úplne v pohid emi ju spravil a poslal na mail, akurát to babatko už je veľké, takze mame len tvaricku, a na ten 30tt celkom peknú 😍
@kikam145
Ahoj,
mne moja velmi ochotna sukromna dr po edala tiez tak. On vzdy spekulovala aby boli pekne foto. Potom sice foto urobila ake vzhladom k tomu, ze maly bo uz hlavickou dole, nebolo vsetko dobre vidiet. Odfotila pipik a cast tvare ale zle to rozoznat 😁 Takze aj ked je neochotny, v tomto mohol mat pravdu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ideal je v 25tt ist na 3d aj to musi babo byt spravne otocene, vo vyssich tyzdnoch je uz naozaj babo velke