Fotenie fresh 48 v pôrodnici v Bratislave

lucii224
23. júl 2024

Prosim Vas mamicky, nemate niekto skusenost, ze by u nas niekto fotil fotky priamo v nemocnici, miminko, s maminkou? V zahranici som take fotky nasla...dakujem za rady 🙂

lelelienka
23. júl 2024

Kramare (pred rokom) prisla na druhy den na izbu nejaka fotografka, co obiehala izby a ponukala fotenie, priamo niekde v nemocnici, detaily neviem nie som zastancom takehoto niecoho.

veklipo
23. júl 2024

V Ružinove tiež.

svetlonos
23. júl 2024

@lucii224
ahoj ja som našla nieco na fb cez Google. Skus pozrieť, ja fb nemám.
Inak vrelo odporúčam. Tu v at sa to vola myslím baby smile. Maly mal chvíľu problém s cukrom takže sme si dali termín až po desiatich dňoch. To uz sme išli z domu celá 4 clenna rodina 🙂. Maly zo zaciatku spal, tak ho fotografka pene zabalila do tej zavinovačky. Priniesli sme si postieľku pre bábiky, veľkú drevenú a tam dali maličkého 🙂. Nádherné zábery porodila. Neľutujem ani sekundu a ani euro. Takto mas termín, ideš a hotovo. Doma stále niečo a veru tak pekne by sme to samy neurobili. Dúfam že nájdeš takú možnosť pre vás tiež 😀 Prajem pekný porod a všetko dobré.

ns994
23. júl 2024

Aj na Antolskej chodila fotografka. Vo vacsine nemocnic asi uz maju svoju zmluvnu co ponuka. Spolubyvajuca mala svoju, co ich fotila, ked prisli domov z porodnice.

petamich
23. júl 2024

UNB v BA maju jednu fotografku, s ktorou spolupracuju a ta na 2 (3) den objeha izby a foti babatka (ci aj s rodicom to neviem), mam este niekde kontakt, ak by ste chceli vopred spytat/dohodnut (ona totiz nie je kazdy den vo vsetkych)

mirola
24. júl 2024

Mne maleho fotila fotografka na antolskej, nepamatam si, ze ako sa uz volala ale jej udaje resp. cislo na nu bolo na nastenke na oddeleni. pockaj mam od nej vlastne fotky idem pozriet ci je tam kontakt

mirola
24. júl 2024

Fotky vyzeraju takto, ja sa za ne napriklad tesim. Na druhej foto je kontakt.

mqkm
24. júl 2024

@mirola gratulujem ❤️ zlatulinké bábätko

kendra73
24. júl 2024

@lucii224 v Ruzinove mi fotila a chodi vramci UNB .

radul1504
26. júl 2024

@lucii224 ahoj 🙂 ak by si chcela fresh48 fotenie a nie newborn, tak potom určite odporúčam na instagrame lovelymemories.sk (taky istý ma aj FB) instagram.com/lovelymemories.sk

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre