Ahojte ,som tehotná 7 mesiac ...a moje vlasy vyzerajú katastrofálne ...bola som v drogerke ,pýtala sa aj slečien a poradili mi klasiku farbiaci šampón,ten som pouzivala aj pred tehu a vydrzal max dva mesiace ale vlasy mi poskodil omnoho menej ako klasicke farby,je v poriadku si takto raz za cele tehu nafarbiť vlasy? :/ som zúfalá ...len sa už na tie vlasy nedá pozerať ...Uškodí to veľmi dieťatku?počujem že vela tehotných sa farbí a niektoré zas sú úplne proti ...
@kacicka1123 pravdaže si zafarbi, alebo si daj melír podľa toho akú máš farbu
@kacicka1123 v tom sa nevedia ani vedci zhodnut. Preto sa odporuca, ked uz farbit, tak po prvom trimestri.
Som na tom podobne. Uz som sice v druhom trimestri, ale aj tak sa bojim, predsa cez kozu sa vela toho dostane do tela. Ale chcem nejake tehotenske fotenie, tak predtym si tie moje sediny zafarbim😁
tiež som si normálne farbila vlasy celé tehotenstvo. Fuu, to ako chodís 7 mesiacov? 😲
Vobec neriesim farbenie vlasov.. druhe tehotenstvo.. farbim pravidelne
farbila som si cele tehotenstvo, ono je to skor problem pre tehotnu kadernicku, ktora je cely den v tych vyparoch ako pre zakaznicku ;)
@nelca84 no ako strašiak s odrastami 😁😁už som to nevydržala sa na to pozerať 😃😃
To je take individualne. Vela sa riesi pri tehotenstve farbenie vlasov, davanie si umelych nechtov a neviem coho vsetkeho. Ak si chces nafarbit vlasy tak si myslim ze kludne mozes.
Teraz v 8. Mesiaci som si dala robiť melír.
@kacicka1123 Odporuca sa pouzit farbu bez amoniaku, ale inak pohoda, mozes. Ja farbim cele tehotenstvo, avsak napr. v 8. mesiaci mi sice dobre chytila, ale rychlo sa vymyla, takze budem farbit o chvilu zase. Vraj za to mozu hormony, ze nemusi dobre chytit.
Ahoj. Ja som počkala 3 prvé mesiace a potom som farbila vlasy bez amoniakovou farbou. Moja kaderníčka ich už používa roky a sú to vysoko kvalitné farby aj keď o niečo drahšie ako obyčajné. Nemáš sa čoho báť pokiaľ nájdeš naozaj dobrú odborníčku-níka a používa šetrné, kvalitné farby. Nič sa ti nestane, ani tvojmu dieťatku. Farbenie v tehotenstve sa neodporúča jedine z toho dôvodu, že vzhľadom na hormonálne zmeny ti môže farba čudne zreagovať.
Ja som momentálne na konci siedmeho mesiaca a farbim sa ako aj pred tehu 🙂 i keď pred pár mesiacmi mi farba chytila inak ako bolo zvykom, no nebolo to nič strašné :D pýtala som sa aj Dr na farbenie a odporučil farby bez amoniaku, podotkol však, že dnešné farby už nie sú také škodlivé ako kedysi. Všetko však treba s mierou 🙂
Ja som sa v prvom tehu radsej nefarbila vobec, teraz v druhom som si dala farbu az mesiac pred porodom a mala som respirator pocas toho ako som ju mala na hlave, nech to moc nevdychujem. Mozno blbost ale aspon som mala lepsi pocit :D
ja som si farbila v pohode 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Celé tehotenstvo som si farbila vlasy 🤦♀️