Falošné verzus reálne kontrakcie

14. jún 2023

Ahojte , včera sme mali so snúbencom sex okolo 10 hodiny. Kontrakcie mi začali okolo polnoci trvali takú hodinku potom som šla spať hovorím ze to budú tie falošne len , no potom niekedy v noci zas ale len chvíľu to bolelo som sa presadzovala z jedného boku na druhý. No a dnes zas to začalo okolo 10 ráno a trvá to až doteraz ale podľa toho ako si to meriam dnes tak sú to nepravidelne a tie čo som mala v noci boli celkom pravidelné. Začínam 40tt , zajtra a piatok mam termin takže myslite ze niečo z toho bude ? 🙈 appka ma v noci už posielala do nemocnice 2x :D prvý pôrod bol vyvolaný čiže neviem ako sa to rozbieha pri spontánnom

zuzkaa1991
14. jún 2023

Isla by som sa ukazat ci ste otvorená a zas u mna konrrakcie neboli nejake silne stara sestra ze co predychavam ze nemam kontrakcie a druha nestihala pri ukony ako som sa otvorala a prvorodicka som bola ;)

cookie29
14. jún 2023

mne povedali, ze ked budu kazdych 5 minut aspon 2 hodiny. ja som posledne tyzdne pred porodom mavala pravidelne kontrakcie celu noc

veroonr
14. jún 2023

Skus teplu sprchu ked to pride. Falosne kontrakcie nou utichnu, realne sa zintenzivnia

andrejka1974
14. jún 2023

Určite by som išla aj slabšie kontrakcie môžu byť predzvesťou pôrodu ja som tak mala dávali má na monitor a oni že to tak skoro nebude o 3.00 im vravím mne sa to nezdá a oni pozrieme sa a oni ihneď na sálu a mala bola o 3.20 na svete

autor
14. jún 2023

@andrejka1974 fuh :D to asi teda pôjdeme do nemocnice , lebo začínam cítiť aj kríze troska a taký mierny tlak na konečník 🙈

autor
14. jún 2023

@veroonr no skúsila som teplu sprchu ležala som vo vani chvíľu .. vyšla som a 15min na to zase kontrakcie silnejšia .. tak uvidíme , začínam cítiť kríže a taký mierny tlak na konecnik ale nie stále

ivangeline
14. jún 2023

budes rodit...moje pravidlene neboli ani extra silne..boli vsak casto...hodiny..vedela som..ze sa otvaram..ale kedze noc som pretrpela a rano mala kontrolu pockala som...prisla som na 5cm a porodila do 5h

ankare
14. jún 2023

Ako sa máš?

terry658
14. jún 2023

Mne pôrodná asistentka povedala, že by mali byť aspoň každých 6 minút a jedna kontrakcia má trvať aspoň 45 sekúnd. Ak je kontrakcia dlhá minútu tak už sa ide do finišu. Vraj ak žena zapisuje kontrakcie a má ich 1,5 minúty, že sú to poslíčkovia. Kontrakcia Ťa vyruší natoľko, že nedokážeš robiť žiadnu činnosť a trvá max 1 minútu.

autor
14. jún 2023

@ankare tak prišli sme do pôrodnice o pol 3 a o 18:51 bol synček na svete 🥰 takže celkom rýchlo na to ze boli aj pravidelne aj nepravidelne bolesti :D

terry658
14. jún 2023

Gratulujem k bábätku.
Podávali vám v nemocnici aj oxytocin?

remaadja
14. jún 2023

Gratulácia k bábätku 💐

autor
14. jún 2023

@terry658 nie nepodávali, to by som asi aj odmietla :D

autor
14. jún 2023

@remaadja ďakujem 🙂

ankare
14. jún 2023

Gratulujeme!

autor
14. jún 2023

@ankare ďakujem 🙂

terry658
15. jún 2023

To je úžasné! Počula som o týchto pripradoch nepravidelných kontrakcií ale nikoho takého nepoznám. Ešte raz grarulujem. Užívajte si najkrajšie chvíle.

autor
15. jún 2023

@terry658 dakujeme ☺️☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre