Falošné kontrakcie

lenka0q
29. júl 2024

V stredu by som mala byť v 34tt od rána pociťujem bolesť v krížoch ale teraz asi dve hodiny silné pichanie a bolesť pár sekúnd a hneď to prejde začínam sa báť je to ešte skoro

di1234
29. júl 2024

@lenka0q skús si dať magnezko. To môžeš tuším do 36tt. Ak by to neprechádzalo, skoč ku doktorovi 🙏🏼

lenka0q
autor
29. júl 2024

Práve to mám zakázané lebo mám nízky tlak

di1234
29. júl 2024

Tak skús teplú sprchu a prechádzaj si bruško. Ak nebude prechádzať, choď k doktorovi. Radšej prísť 2x zbytočne ako neprísť

lenka0q
autor
29. júl 2024

Ďakujem skúsim ♥️

ivka21
29. júl 2024

@lenka0q nechcem ta vystrašiť ale určite zajdi na gym. pohotovost. Ja som toto mala v 32 t asi vravím dám si magnezko oddýchnem prejde ved to už 3tie poznám to. A keď som šla k doktorke tak ta ma rovno poslala ležať do nemocky a ešte ze som mala prísť skor

ns994
29. júl 2024

@lenka0q falosne pominu. Prave silneju naberaju na intenzite a interval sa skracuje. Ale je to aj individualne. Mna zobudili zo spanku celkom doosť silné a kratke. Vedela som, ze uz to tu je ale teda ja som mala vselijake kontrakcie. Zacali sa natahovat a slabnut yak som bola doma. Potom zas silnejsie ale pohoda. Ale zas tak, ze ideme. Nakoniec som sedela v aute pred nemocnicou a nic som necitila a bala sa tam ist, ze ma zdrbu a poslu domov. O cca 5 hodin som sa stala mamou. Take skutocne skutocne supy som mala az tam. Ak to trva dlho nemizne, necitis sa dobre atd radsej chod nech ta pozru. Nam hovorili na predporodnej, kedy mame prist (kontrakcie, plodova voda ) ale hovorili nam aj to, ze radsej sa prist ukazat, ked sa nam nieco nezda ako zanedbat.drzim palce

lenka0q
autor
29. júl 2024

@ns994 Ďakujem ♥️prosím v akom týždni si bola?Ja sa bojím o bábo

ns994
29. júl 2024

@lenka0q ja som uz bola na konci tehu, 40tt. Neboj dobre bude. ❤️

di1234
29. júl 2024

Keď sa bojíš je úplne jedno v akom si týždni. Zájdi za lekárom. Každá sme v tomto úplne iná. Ja som tiež bola raz cez víkend na pohotovosti kvôli úplnej blbosti, dali ma na pásy, urobili testy a ubezpečili ma, že radšej prísť zbytočne ako neskoro. Nikto ťa nestraší, ale stres rozhodne neprospeje tebe ani miminu.

januska12323
29. júl 2024

Chceš sa len báť alebo chceš vedieť naisto na čom si? Choď sa dať skontrolovať.

ns994
29. júl 2024

Ked sa ti to nezda a silno ta pichalo tak chod. Nam sama dr vravela, ze v takom.pripade mame radsej ist.

lillyd
29. júl 2024

Ja som mala od 30tt falosne konkrakcie, mala bola v porodnych cestach, hospitalizovana som bola 32-37tt na udrziavani a ver ze v takom pripade Magnezko nik nezakaze tlak - netlak.. 6 tabletiek a 4 infuzky denne som mála. A podotykam davku 6 magnerotov denne som uzivala od 16tt koli krcku, moj tlak bol pred tym 80-100/ 45-70 tocila sa mi hlava a dooktora to nezaujimalo, prehanalo ma z takej davky no musela som to brat na udrzanie babatka. Pila som vela vody, lezala s nohami hore a ked som sla na wc velmi ponaly opatrne spm vstavala aby som neodpadla. Takze treba ist k dr a ratat s tym ze nasadi magnezko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre