Epino balónik

4. jan 2025

Baby ja som rodila dávnejšie a vtedy bol v móde balónik epino. Ale už tu vôbec nevidím také diskusie, používa sa to stále alebo už nie? 😆 Len mi to tak ide hlavou, rodila som 10 rokov dozadu. 😆

petamich
4. jan 2025

Dnes je v mode Aniball 🙂

autor
4. jan 2025

@petamich veď hej to je jedno, ten som ja mala tiež vtedy, bol lacnejší 🙂

kiki68
5. jan 2025

Ano, Epino sa stale pouziva, mimo sk a Cz nikto aniball nepozna. V AT mame iba epino. A je to to iste v principe. Budem Jo pouzivat aj teraz. Akurat kupim novu sadu.

calathea97
5. jan 2025

Ja som rodila presne pred rokom a aniball mi veľmi pomohol. Cvičila som s ním celý posledný mesiac a pôrod bol topka. Malý bol vonku doslova na 3 zatlačenia a ja som nemala takmer žiadne poranenia. Keď vychádzal, trošku ma poškrabal rukou na nejakej cieve, ale mala som len 3 štichy. Po pôrode som po oddelení hneď behala ako srnka. Ja na neho nedám dopustiť, keby som bola opäť tehotná, opäť by som s ním cvičila 🍀😊

kiki68
5. jan 2025

@calathea97 presne podobne u mna, maly skrabanec rukou.

autor
5. jan 2025

Baby a takú hlúpu otázku mám. Keď sa vlastne pracuje s ním na tom aby sa to tam dole roztiahlo, nemôže potom zostať vagína taká príliš veľká? Či to sa za mesiac používania asi nestane a znova sa stiahne, musel by to asi používať dlhšie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre