Ahojte,pouzivali ste niektora tento krem v tehotenstve proti tvorbe strii?Mam ho doma ,aj obycajny aj exclusive,ale niekde som raz citala ze ma byt v obehu len do konca roka a ze potom ho uz nebudu vyrabat , lebo sa prislo na to ze obsahuje nejaku zlozku ktora je skodliva.Co je na tom pravdy neviem, mam doma dve balenia este,pre to ma zaujima ci ich mam normalne pouzivat alebo radsej hodit do kosa.V lekarni ho este maju, vcera som sa na to informovala.Co si o tom myslite?vdaka
@saska.t no ved to ,ze ci je to fama alebo nie. Mne uz do konca ostavaju cca 2 mesiace, na co by mi kludne vystacio to co mam doma ,teda ten elasti-q, davala som si doteraz Bepanthen ,len uz sa mi miul tak sa mi uz neche kupovat dalsi za 13 ci 15 eur ked mam iny doma, je sice pravda ze som to s kremovanim neprehanala a zatial ziadne strie ,no tak uvidime
Ja ho pouzivam. Som v 34tt a zatial ani jedna stria. Podla mna pokial by zistili, ze je v kreme skutocne skodliva latka, tak ho predsa stiahnu z obehu ihned a nepredavaju do konca roka.
@siska765 Baby, ved treba najprv hladat 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/elastiq-original-pozor-2/
No ja pozeram teraz zlozenie a nic skodlive tam nevidim, podla vsetkeho ma uz nove, neskodne zlozenie, na niektorych strankach pisu, ze krem s novym zlozenim
no nevem kazdopadne ho mam pred sebou a podla toho co poslala
@monkabr v linku tak obsahuje prave isobutylparaben -tento jeden jediny ktory je podla Europskej komisie zaradeny do zoznamu zakazanych latok.No ale napriklad narozdiel od Originalu,v Exclusive prave tento druh nie je,haha,Takze na tom nie co je a co sa tyka endokrinologickych problemov, si myslim ze to moze prist casom,ale aj nemusi,pretoze fakt je na svete tolko bordelu nie len v jedle ale aj v inyc pripravkoch,cize s odstupom casu po par rokoch , ak by nieco take aj prislo,nikto nebude zistovat asi ze jaaaaj,,ved som pouzivala prave tento krem,a keby aj tak uz je to potom na dve veci ,ked je clovek chory.Cize zaver : zas si mozem len vybrat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja som to používala od štvrtého mesiaca a nemám žiadne problémy ani moje bejby tak neviem čo je na tom pravdy a pomohlo strie nemám