Ahojte žienky, som v 34.tt a je to moje druhé tehotenstvo. Od 28.tt ma bolí lonová kosť a teraz už tak, že mi robí problém zmena polohy,vstávanie z postele a chôdza. Dr.mi dnes na to predpísal Duphaston. Nie je to divné? Ja som bola v tom, že sa to predpisuje na zač. tehotenstva na jeho udržanie.
Večer som pozerala do tehotenskej knižky a mám tam napísané cervikálne skore 3. Mohlo by to byť kvôli tomu?Tiež mi to nejde do hlavy.
@kebulina je mozne, ze je to kvoli tomu krcku, ale aj tak som sa nestrela s tym, ze duphaston ku koncu tehu, a nakazal aj klud na lozku? lebo ak nie, tak potom duphaston nechapem, si sa ho nepytala preco ti ho predpisal? myslim, ze aj ked je CS 3, tak nevadi, kym netrvdne brucho.... ale vtedy zvyknu skor Mg davat.....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, duphaston???? Naco???? No neviem, ci by som ho brala, skus saoradit este s nejakym inym dr., pripadne chod do porodnice, kde budes rodit a porad sa tam