Druhý deň necítim pohyby bábätka

majca1581
14. júl 2013

ahojte chcem sa opytat či je v norme že necitim pohyby babätka druhy den..citim take neviem to nazvat ani ale niesu to kopance ...len take uplne minimalne šuchotky ??? dakujem za rady

sirinka
14. júl 2013

@majca1581 mozno je babatko tak otocene, ze kope dovnutra, ale sup sup na ultrazvuk!

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magih
14. júl 2013

Chod rychlo na ultrazvuk pre istotu!

sense
14. júl 2013

@majca1581 teraz budem hnusna ty necitis dva dni dieta a pises na kona, uz si mala byt na kontrolnom ultrazvuku, mozes mat dieta otocene dovnutra, mozes mat vpredu placentu ale moze to byt aj nieco vaznejsie, takze sup sup k lekarovi

deny81
14. júl 2013

@majca1581 bez rychlo na pohotovost, ani necakaj, rovno zaklop a povedz ze necitis pohyby. a ak by bolo vsetko ok, tak mas aspon istotu ze hje vsetko ok a nebudes sa strachovat , vazne bezkaj, sup sup. das za to len ten cas co stravis na pohotovosti.

nicky07
14. júl 2013

Ahoj. Mozno je babo otocene tak ze pohyby necitis. Mozno bolo aktivne v noci ked si spala. Niekedy su babatka lenivsie a nehybu sa tak ako bymali. Aj mne sa stalo ze som si zrazu uvedomila ze cely den som ho necitila. Vtedy som si lahla a skrabkala sa po brusku a on vzdy na to zaregoval. Ak je to vsak uz druhy den urcite chod na pohotovost na gynekologiu a povedz ze necitis pohyby. Nemusis sa bat ze budes vypadat ako mamka panikarka. Necitit pohyby nie je dobre, moze mat babo nejake problemy
A taktiez aj pre pokoj vlastnej duse sa vezmi a chod. Drzim palce nech je to len polohou drobca alebo jeho lenivostou.

majca1581
autor
14. júl 2013

@nicky07 ahoj uz kope 🙂 som štastna 🙂 volala som aj sestru ze nech prilozi ruku a vravela že citit že kope 🙂 ako ono ja nie že by som ho necititla ale koplo ma len tak že raz a inokedy kope intenzivnejsie 🙂

majca1581
autor
14. júl 2013

@sirinka uz kope 🙂

nicky07
14. júl 2013

No super tak to som rada. Niekedy je pohyby citit ked si uplne v klude. Som rada ze je vsetko v poriadku.

moon1979
14. júl 2013

@majca1581 dávaj si na to pozor, pohyby musíš cítiť každý deň ... aj ked len slabé, ale musíš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre