Caute. Idem do finále, pár dni do TP.
Zaujíma má, či vám začali kontrakcie pri druhom pôrode približne v rovnakom čase, ako s prvym. Nie kedy ste úplne porodili od kontrakcii, to môže byt aj o 24 hodin, ale či vam zacali kontrakcie cca rovnako alebo úplne rozdielne. Ďakujem
Mne s prvym synom začali o polnoci, to bolo ideálne pre mna 😁neviem si teraz prestaviť, aby má chytili bolesti niekde v obchode alebo na baby balance s prvoroenym 😁 tehotentvo mám bezproblémové, chldim medzi ľudí aj s mladším synom preto ma to celkom zaujíma, ako ste to mali viaceré 😊
@ku_uk
Prvy porod zacal okolo 9tej rano, druhy o polnoci
@veronikaszabova ou, takze úplne rozdielne časy
Prvý porod ,od rána vyvolávanie, kontrakcie ozajstné začali okolo pol tretej ,narodila sa 17:21,druhý porod nič mi nebolo išla som večer do sprchy ,po sprche prvá bolesť, ktorá už akosi neustupila,hneď sme sadli do auta a malý sa narodil 21:40 do hodiny od prvej bolesti nestihli sme nič.. tretí porod v nedeľu odtiekla plodová voda,bolesti nezačali, na druhý deň ráno, vyvolávacka do troch hodín bol na svete o desiatej doobeda..absolútne každý jeden porod iný..
A aj bolesti úplne iné,pri dcére veľmi do krizov ,pri synovi iba chrbtica a pri druhom synovi absolútne všetko má bolelo ,tretí, najťažší najbolestivejsi porod
Oba pôrody mi začali v rovnakom čase, cca okolo polnoci zo soboty na nedeľu 😊 akurát intenzita kontrakcií a dĺžka pôrodu boli iné
@bejbypd och tak to u nás to bolo naopak. Prvý Prood rychly, bolestivý ale bolo to rýchle…skôr po pôrode som chcela vrátiť cas, aby sa vrátil naspäť do brucha😁 extrémne 2 mesiace prepalakane, vlastne celé sestonedelie… nejak sa pripravujem na ten teror aj teraz. Uvidíme, možno teraz bude extrémne zlý pôrod a dobre bábätko. Som sama zvedavá
@kris_tin257 aj u mna to bolo zo soboty na nedeľu 😊 a akú dĺžku prídu si mala pri druhom? Dlhší, kratší?
@ku_uk pri prvom som porodila 21:09 v nedeľu večer pri druhom som ledva prišla do pôrodnice porodila som 7:15 v nedeľu ráno 😀 smiali sme sa že pri treťom by som už porodila asi doma 🙈
@kris_tin257 😁tak to je uzasne, presne taký prood si zelam. Čím skôr, tým lepšie. Mne začali o polnoci konteakcie a o 5tej rano boľ na svete. Ale teda uvidíme, je to vo hviezdach, ako to bude teraz
@ku_uk držím palce 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Obe deti sa mi narodili nad ránom, kontrakcie začali v noci, ak myslíš toto 🙂
Akurát syn bol 8 dní po termine a dcéra 2 týždne pred ním