Ahojte baby som v 26tt a prerábame vonkajsok to znamená že sa rozoberajú dlaždice a naberá sa strk do furika a vozí chcela by som sa spýtať či sa môže niečo stať alebo môžem aj ja pomôcť …nemám žiadne komplikovane tehotenstvo práveže robím všetko 🙂 ale toto ma zaujíma ďakujem
@kacena4 čisto naberať strk do furiku len 🙂
@rebeka3333 ahoj no určite nič ťažké a náročné. Aj keď si myslíš ze wau dám to. Ale neriskuj s nadrapovanim. Ja robím vrámci moznosti co zvládnem a môžem si dovolit ale som opatrná. Muž keď ma videl s krhlou v ruke už mi nadával ale ja mam problémy s platničkou tak neriskujem veľa
Plný furik do by som netlačila ani netehotná, ale kým som vládla robila som co som vladala
nie nerobila by som to je to namahave najma na krize
Musíš? Nie je iná možnosť? Nehovorím ze tehotenstvo je choroba a žena má len ležať, ale sorry, kedy ma byt tak trochu rozmaznáva a, keď nie v tom čase?
A nie, ja osobne by som štrk a furik ani nevzala do ruky, ani keby ze nie som tehotná, dupľom nie vtedy.
Muz nema kamarátov? Tiež prerábali sme doma veci, ale nabehli tam 4 jeho kamoši a ja som tak maximálne im varila kávu, parky a nakrájala koláč. Nehlo ma trepať sa s furikmi
Tak trochu strku pohadzat do furika mozes. Len opatrne. Horsie to je vecer. Ked ta bude boliet, nechaj tak, sadni.
Urob kávu, príp. upeč koláč a zvyšok dňa si vylož nohy a oddychuj 🙂
Akože sorry ale strk môžeš nosiť po zvyšok života ale nosiť pod srdcom dieťa nie. Zvaz si, či ti to za to stojí.
@rebeka3333 ja by som také práce určite nerobila ako tehotná, načo chces zbytočne riskovať, veď hádam máš vnútri roboty dosť, keď sa teda cítiš dobre, mne muž v tehu pomaly nedovolil ani povysávať
@rebeka3333 naco.. zbytocne riskovat
Tak ja mám opačný názor. Nehovorím, že treba robiť od nevidím do nevidím a vláčiť 20 kg dlaždíc, ale lekári neodporúčajú nosiť bremená nad 5 kg, takže niečo primerané robiť vonku je ok. Ale pre každého to znamená niečo iné. Samozrejme pokiaľ je žena z cukru a celé tehotenstvo nehla ani prstom, neposilovala, nezapájala žiadne svaly, tak asi to nie je dobrý nápad zrazu niečo vláčiť, to ale asi nebude @rebeka3333 tvoj prípad. No ale vzhľadom na to, že fúrik plný štrku má asi viac ako 5 kg, dlaždice sa po jednom asi tiež veľmi neoplatia nosiť, tak mi z toho nezostáva nič len max pár lopát nahádzať do fúrika :D alebo trhať burinu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podla toho co chces robit. ja som pri prvom tehu na kolenach robila na zemi a na druhy den som skoncila v nemocke s hroziacim predcasnym porodom, polezala som si do porodu. takze vela zavisi co furik vozit neviem, naberat strk ok, ale zbierat dlazdite zo zeme ci nieco podobne by som nerobila - tot moj nazor