Som 30 tt + 2 dni...a ked si pomyslim, ze uz len 10 t do porodu chyta ma panika...sem tam mavam nocne mory,,,a neviem preco mam taky strach v sebe...na malu sa neskutocne tesim...asi preto, ze som to nemala od zaciatku ruzove,,,furt cosi...inak malinka je uplne v poriadku maly pucinko,,,vsetko ako ma byt,,,jedine je zle , ze sa mi tlaci na krcok a je prilis nizko...uz mesiac som kvoly tomu pn,,,asi ani to mi na pohode nepridava..,naposledy uz bola pekne ulozena..,a zas sa tlaci dolu 😖 a celkovo som akasi nemozna pricom ja nie som nejak extra precitlivela...ale toto tehu mi fakt dava zabrat,,,a pritom malu vsetci velmi lubime a tesime sa na nu...teda chcela by som sa opytat ci aj niektora z Vas to preziva tak komplikovane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podla mna to je normalne, ak si este nerodila.. ak si uz rodila, tak je to normalne tiez, mat taketo obavy, lebo uz vies do coho ides..
prvy krat som pred porodom ani spavat poriadne nemohla ako som sa bala.. druhy krat som sa az tak nebala po skusenosti s prvym /nevnimam to spatne nejako strasne/, ale teraz sa bojim uz teraz na zaciatku tehotenstva, zas podla skusenosti po druhej /ten porod vnimam horsie/..
ale opakujem si, ze prezit sa to da, je to len par hodin a potom uz bude dobre.. uzivaj si este 10tyzdnov, vela relaxuj a obavy skus zatlacit trocha do uzadia nejakou cinnostou.. skus sa zabavit napr. citanim, ktore nebude mat s tehotenstvom, detmi a porodom nic spolocne..