Ahojte dievcata, potrebujem troska podporit😒 Do porodu mi ostava 6 tyzdnov a ja citim totalny diskomfort. Neskutocne ma boli vsetko od spodu hlavne pri vstavani z gauca a vnoci pri otacani nehorazne bolesti😭 gyn povedal ze je to normalne ze sa roztahuje panva pripravuje na porod. Mali ste to aj vy? Aby toho nebolo malo vysiel mi este aj dost bolestivy hemeroid, zatial natieram len mastickou ale bojim sa ako to bude po porode. Mate nejake tipy ako to zvladnut? A to podotykam ze mam vysoky prah bolesti a nic ma len tak nerozhodi. Len je toho v poslednej dobe akosi vela..😏
ja som tak bola pred prvym porodom, bolo mi uplne vsetko, bolel ma chrbat, brucho, nohy, kyselinu som mala, nepokojne nohy, hemeroidy, proste vsetko...kazdy den som chodila ze nech uz porodiiiim 🙈 napokon to rychlo ubehlo a treba len pockat do porodu, vsetko sa to potom upravilo, v podstate behom prvych dni, aj hemeroidy zmizli same...uz to vydrz 👍❤️
@annnna18 juj presne takto mi bolo.. aj ta zlata zila.. ako dobre, ze to uz mam za sebou.. teraz mam v keli chrbat, ruky a krize 😂
tie bolesti som mala tiez, najma pri pretacani v posteli.. cele zle.. musis len vydrzat 🤦♀️ a hemoroid tiez vysiel.. kupila som si krem Avenoc, furt sa sprchovala, namiesto WC papiera vlhcene utierky s vytazkom z dubovej kory.. po 2 tyzdnoch trapenia to preslo (este pred porodom) 😊 drzim palec 🍀
@annnna18 áno, poznám to... a je to normálne. Neviem čo presne cítiš v noci, mňa strašne boleli bedrové kĺby tak som to poriešila tak že vankúš medzi nohy... cez deň len skúsiť nájsť takú polohu aby si si netlačila na spodok. Telo je už teraz citlivé, tak sa to veľmi nedá porovnávať s normálnym fungovaním..
@annnna18 mne tiez ako tak pomahal vankus medzi nohami, ja som sa snazila rozbehnut porod od 38tt a maly vysiel 42tt, bol to masaker, este posledne dni mi aj brucho popukalo, aby toho nebolo malo. Vobec som uz nevladala. Ale potom som porodila a vsetko bolo super, hlavne nohy prestali byt nepokojne, z toho ma islo drbnut..na to celkom pomahali kompresne podkolienky, skus.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@annnna18 ja mam desat tyzdnov do piateho porodu a co si pamatam posledne tri mesiace som mala pocit,ze mi je vlastna koza mala🤣vsetko mi vadi,ze som nemotorna,ze ma bolia bedrove kosti obcas klucne 🙄neviem spat uz nech rodim lebo sa zblaznim.tip nemam len musime vydrzat