Caute kočky. Som v 26.tt skoro v 27. a dietatko je už otocene dole hlavou. V ktorom tyzdni sa otacalo vase?? ..Je to v pohode??
Moja prva dcera bola dole hlavou stale od zaciatku tehotenstva az do porodu, je to uplne normalne. Teraz som tiez v 26. tt a babo je koncom panvovym od 20.tt. Keby bolo uz dole hlavou, bola by som kludnejsia....ale dufam, ze sa este otoci.
od 30 tyzdna az do teraz👍
Prve dve deti od 20tt stale dole hlavou a teraz tretie zatial tiez 🙂 Je to v pohode 😉
@denisqaa je dost mozne, ze sa este kruti a na UTZ to bola len nahoda, podla mojej skusenosti poloha este nie je ista ani konecna...moja bola v 23tt a 27tt dole hlavou, v 31tt dokonca priecne s hlavickou vpravo hore a to som mala strach zo sekcie, od 35tt je uz nastastie zase dole hlavou...pohyby citim, ale to tocenie hore- dole som nespozorovala
Deni,neboj sa...náš Theodor bol od 20-teho týždňa skoro stále dole hlavičkou,iba raz sa otočil priečne,ale vrátil sa do polohy dole hlavou a doktor povedal,že jemu sa tak páči a nemám to vôbec riešiť...ale je pravda,že sa tým pádom pri konci tlačil skôr von,prišiel o tri týždne🙂)ovšem žiadna ujma,mal 3600g a 52cm🙂)držím palce,všetko bude v poriadku,uvidíš!!!🙂)
nepamätám si presne týždne, ale viem, že synček bol dlho otočený KP, potom konečne dole hlavou, znova sa pretočil a vyzeralo to na cisarak a v 9 mesiaci sa pretočil zas dole hlavou, ale to som presne vedela kedy... au..
maly bol minimalne od 20.tt 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 41. tt, mas/mate este kopec casu, do porodu sa este moze vseliako popretacat