Prosím vás určite to vyznie hlupo som prvorodička ale dá sa cítiť obmotana pupočna snura?ked zakaslem citim akoby stipanie až v bruchu alebo pri kychnuti
Som 36tt
Podla mna tiez nie, moj maly sa narodil so snurou obmotanou okolo krku na 3x a absolutne som o tom nevedela, az kym sa nenarodil..
Myslim ze nie,este som otom nepocula...to stipanie skor napnuta koza a svalstvo ked kychnes ci zakasles trhne ti v svaloch/kozi a to pnutie stipat moze,zvlast byva koza vysusena uz takto pred porodom a vzime. Dietatko sa ale musi hybat kazdy den,resp.kazdy den by si mala citit pohyby,,hlavne to sleduj
Co ja viem, nie je cítiť, na pasoch to môže byť vidieť, tlkot srdca u dieťa je vyšší a pri pôrode asi len.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
určite tu boli inak hlúpe otázky, táto je ešte v pohode 😉 podľa mňa nie, možno max "intuícia" ale štípaním sa to určite nedá odlíšiť... veď veľakrát to nevidia ani lekári na sone ☹