Cviky na otočenie bábätká v 36tt

3. máj 2021

Dobrý večer, co ste skúšali na otocenie babatka v brušku, ake cviky alebo sa vám samé jednoducho pretocilo, ked ste ležali, stali alebo ani ste o tom nevedeli? Ďakujem za rady a typy...

miadi
4. máj 2021

Niektore midwife a niektori lekari vedia otocit babo aj v 38tt ale sama to neskusaj. Nestresuj dobre to dopadne

sonkali
4. máj 2021

Čo vám na to povedali lekári? Ja mám takú skúsenosť, že buď sa mamičkám točí bábätko stále hore dole, alebo sa netoci počas tehotenstva vôbec a v takom prípade sa už asi neotoci ani keby ste neviem co cvičili. Ja som bola ten druhy prípad, bábätko bolo celý čas KP, od šiesteho mesiaca som cvičila každý jeden večer cviky z fyzioterapie, ktoré zahrnali aj také na otočenie, nepomohlo.. Aj v pôrodnici mi povedali, že podľa záznamov sa mi tam ani raz neotocil od začiatku a ze už sa neotoci. Ale teda hlavne mačka z jogy by mala pomôcť. Otočenie vonkajšími hmatmi robia v Kochu a tuším som počula že aj v Ružinove ale to nemám overene

autor
4. máj 2021

@sonkali ja som z východu a moje sa točí... Najprv bolo dole hlavičkou tak priečne tak kp, tak zas dole hlavkou, tak priečne

evulka2203
4. máj 2021

ahoj, moj sa tiez otocil na poslednu chvilu, predtym mi lekar odporucil cvicit macaci chrbat. asi to pomohlo, skus🙂

sonkali
4. máj 2021

Aha tak podľa mňa sa vám do pôrodu pretoči ešte možno aj hore dole dookola, aj bez pomoci 🙂 a ak by ste aj teraz cvikmi docielili pre točenie, tak sa kľudne môže otočiť ešte zase naspäť atď. Ja by som tomu nechala voľný priebeh asi.. Ale mačací chrbát určite odporúčam aj tak, je to super na chrbát 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre