Cvičenie s balónikom Aniball

kristinka2021
29. okt 2022

Pekný večer, mamičky, ja viem že je tu strašne veľa diskusií ohľadom tejto témy, ale nikde som nenasla niečo také čo ja potrebujem vedieť.
Momentálne som 39.tyždeň, ale pôrodník trval na tom, že aj týždeň cvičenia stačí, tak som si kúpila balónik, ale mam problém, že mne sa ten balónik aj napriek tomu že si ho nafúknem na 25cm tak sa mi sám vyšmykne von, prečo?
Prečo neostáva vo vnútri?
Ďakujem

mamamasama
29. okt 2022

Musíš si ho pridržiavať rukou. Hlavne preto, aby si sa nezranila. Ale za týždeň na 25cm je perfektný výkon. 👍

kukulienka999
29. okt 2022

@kristinka2021 au, to musí aj bolieť. Mne raz tak vystrelil a mari sa mi, že som si urobila trhlinku. Musíš si ho istit rukou, ako píše baba vyssie a skôr to tlačenie aby bolo pomalsie a postupne, aby sa svalstvo natiahlo.

kristinka2021
autor
29. okt 2022

@mamamasama nie prepáč zle som sa vyjadrila, dnes som sním cvičila prvý krát a nie na 25cm, ale 5x som stačila pumpičku, čiže keď obvod balonika mal 17cm- 5 stlačení, tak ako písala príručka tak som ho mala na 22cm, ale stále sám vyšiel von, nevedela som ho nijak udržať v sebe, myslíš ze keď budem stále viac a viac zväčšovať tak ostane už vo vnútri a budem ho vedieť vytlačiť?

kristinka2021
autor
29. okt 2022

@kukulienka999 nebolelo to, lebo som si pridržiavala, ale nikde v príručke nepísali, že on sám môže vyjsť von keď ho nedržím za to hrdlo.

veronika3110
30. okt 2022

@kristinka2021 tak ale logicky, keď máš už veľký priemer a ono keď to vyklzne von rýchlo, mozes si ublížiť..
automaticky som to držala, nemusel to nikto písať.. ty nacvičujes pomaly to tlačenie a pracuješ s dychom… a už keď cítiš, že väčšia časť balonika je von, treba ho pridržať a zas odznovu…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre