Cvičenie s Aniballom

beatrice1111
11. feb 2022

Ahojte baby, mám na vas otazku, tie čo cvičíte s aniballom. Nechce sa mi to tu hľadať v témach a skupinách tak to napisem sem. Konečne sa mi dá ako tak cvicit s aniballom, len som chcela vedieť či ho pri vytláčaní vytlacate “cely”. Ja som takto zvladla naraz vytlacit 19 cm, vo vnútri sa mi dá už poriadne nafúknuť, aj vytlacit viac by mi šlo, len vždy keď ma to zacne stipat a bolieť ho radšej sfuknem a tak vytlacim lebo mám strach že sa potrham už doma a nie v nemocnici. 😂 dúfam že chápete ako to myslim. Dnes chcem cvicit zas a neviem či sa odhodlať ho vytláčať cely alebo ako. Ďakujem za odpovede a pekný deň ešte

kiki68
11. feb 2022

@beatrice1111 vzdy ked to vytlacas, tak to isti rukou, ked tak to sfukni ak mas strach a je to pnutie prilis alebo to sfukni o nejake cislo a tak vytlac. Vsetko je lepsie nez nic. Mala som epino a naozaj ze maly pomaly 4kg, isiel s rukou na supermana a mala som maly strajchanec vonku, inak nic. Bez nastrihu

admontis
11. feb 2022

Tu na MK je skupina: cvičíme s aniball, pridaj sa. 🙂 Mňa žienky vždy vedeli podporiť a s čímkoľvek poradiť.

12katka21
11. feb 2022

@beatrice1111 nerob nasilu....nemusis to dohnat do maxima. Radsej opatrne.

veverka86
28. nov 2023

@admontis poslali by ste mi nan prosim link? hladam uz dlho a nenasla som ho :/ krasne dakujem 🙂

saxana000
28. nov 2023

Nemusis vobec nacvicit tych 30 staci len pomaly pravidelne a vediet ako aby ta.to neprekvapilo.. ak.aj dlho ostanes na.jednom cisle tak posledny tyzden ta to same pusti ovela dalej tak nejak prirodzene.

admontis
28. nov 2023

@veverka86 paci 🙂 medzicasom sa už premenovala: https://www.modrykonik.sk/group/6626/

veverka86
28. nov 2023

dakujem krasne 🙂 preto som to asi nenasla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre