Ahojte budúce maminy,chcem sa vás spýtať tie čo cvičíte s aniballom,aj vy ho musíte stále pridržiavať aby nevyletel sám von? Ešte len par dni cvičím,som na 8nafuknutiach,ale keby ho nepridrziavam vkuse tak by vyletel...Pri prvom použití som nečakala že tak ľahko a rýchlo môže vybehnúť,a veru zabolelo to. Odvtedy vkuse pridržiavam..Nemusím ani moc tlačiť,ako sa potom naučiť správne tlačiť a dýchať? Áno je pravda že ked zatlacim ale pridržiavam ho vidim, že sa posuva von,a keby pustím tak ho vytlacim bezproblémov. Robím to dobré?
@1simuska01 ano musis pridrziavat
Zo začiatku áno, ale pri vyšších číslach uz sa zapotis, aby si ho vytlačila.
@sweetdreams ja som musela aj vtedy pridziavat ..az ma ruka bolela
Ja som ho musela pridrziavat až do pôrodu, zo mňa stále vyletoval, ale musela som ho brzdiť aby ma neroztrhol, lebo hoci chcel vyletieť, nebola som až taká pružná. Ja som s ním ani žiadne tlačenie nenacvicovala, lebo nebolo ako 🙂 a teda pri pôrode som vedela tlačiť sama od seba.
Baby tie čo cvičíte s aniball.
Prosím vás používali ste aj prezervatívy? Ak áno odkiaľ ste kupovali/objednávali ?
A ešte otázočka lubrigacny gél možem použiť aj zn. Pepino -neparfemovany na báze vody ?
Baby,bez urazky,ale preco pouzivate takéto hluposti,vsak si mozete zbytocne ublizit.Ked som bola tehotna,bola som pri tom,ked moj gynekolog vyhresil inu tehotnu ženu,či je normálna,ze to pouziva a že je to zase len hlúpy výmysel farmaceutických firiem. A keď som rodila,prišla tam jedna žena, ktorá sa natrhla od spodu pri cvičení.Ja som nič takéto nepoužívala a porodila som za hodinu od príchodu do pôrodnice.Myslím,že táto pomôcka na pôrod nemá žiadny vplyv.
@katka2505 velmi sa mýliš..ten kto to vymyslel by zaslužil nobelovu cenu..bez anybalu ked som rodila tak ma nastrila lekarka ze vedla šitia sa roztrhlo a pol roka sa to hojilo..neprajem to nikomu...rodila som z nova po 17rokoch a brali ma ako prvorodicku..a maly mal 4.5kg..aniball mi velmi pomohlo..len treba to spravne pouzivat😊porodila som bez nastrihu bez poranenia a bez šitia..po porode som vobec necitila ze rodila..neda sa porovnat porod s anibalom a bez..ja len odporucat môžem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, robis to dobre.. neskôr už nepojde tak lahko sám von