Cvičenie pred pôrodom

mia_142x
6. feb 2022

Ahojte viem že nie každá cvičí pred pôrodom ale mám strach si sa nepotrham ako to bude bez toho cvičenia či to vydržím či to prežijem za pár týždňov to príde a neviem čo čakať jas.e že sa.tesim na bábätko ale bojím sa.co ak sa mi stane niečo
Ale keby mi niečo hrozilo tak by mi už dávno povedal poradni ze nemôže.prirodzene ale cisarskym poradne ti ako mám dostať takéto myšlienky von hlavy

amelie2017
6. feb 2022

Ja som necvicila, aj tak museli robit nastrih, dcera mala kratku pupocnikovu snuru a potrebovali ju uchopit, aby jej pomohli, druhy syn vez nastrihu, bez jedineho poranenia.

evica17
7. feb 2022

@mia_142x neboj sa, ak chces rob od 34 tt masaz hrazdy alebo cvic s anibalom od 36tt...ale ja som necvicila a uplne v pohode. Jedine co som pred porodom robila, je ze som sa hybala a chpdila na prechadzky.

mia_142x
autor
8. feb 2022

@evica17 ďakujem za pozbudenie ale bojím sa všetkého a hlavne ako čo bude po či nevykrvacam či to potom nebude dala bolesť či to rozchodim.a hlavne.toho nástrihu sa bojím.a neviem nástrih je potrebny stale nevinde hlavička sama aj keď nebudem cvičiť a robiť masáž hrádze a ty si rodila ako dávala si si aj proti bolesti niečo

mia_142x
autor
8. feb 2022

@evica17 lebo vieš pri prvom mi robili nástrih a potom to bolo doma ani sedieť hnisalo mi to.a bojím sa aj preto lebo druhé idem mať po 9r a momentálne ani sex som asi zo 4mesiace nemala.ci to o to horsie nebude

evica17
8. feb 2022

@mia_142x Netihli mi dat. Ale ja som teraz druhe porodila a len mini.natrhnutie mam.
Ale poviem ti, ze to je asi aj telom, alebo doktormi. V RK nerobia nastrih automaticky, a zas ked kamaratka rodila v Trstenej,vtak tam.ju automaticky nastrihli, lebo velke dieta mala (ona 3900 a moj mal 4300). Tu ma nechali tak a myslim ze to lepsie dopadlo ako nastrih. A vestky zeny tak nechaju, este som.nepocula o ziadnej co by mala.nastrih tu za ten cas co som.tu lezala.
Ale ak mas strach tak skus aspon daco z toho robit, nech mas aj psychicku pohodu ze si sa snazila a aj si pozistuj ako v porodnici to funguje, pripadne ak budes cvicit , vyziadaj si ze nechces nastrih.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre