Čudné sťahy a kŕče spodku brucha a čriev po termíne

yella8888
4. jan 2022

Ahojte kocky, som prvorodicka s chlapcekom. Aktualne 40+2 uz hospitalizovana. Preco? Vcera rano resp. predvcerom vecer som mala pocit na kramy a v nohavickach som objavila krv taku skor cervenu. Sla som do nemocnice a nechali si ma tu. Zatial som sa otvorila minimalne no uz druhy den ma extremne bolia krize a cely spodok, pocit ako na kramy aj horsie. Mam take cudne krce/stahy v podbrusku pricom to citim az v crevach (konecniku) a krizoch. Toto ale kontrakcie vraj nie su, a krvavy vytok do toho! V noci som to mala kazdu hodinu cca 3x. Dr sa moc nevyjadruju. Len ma sleduju aj maleho na ctg. Mali ste to niektora tak? Ake bolo pokracovanie? Diki

misha666
4. jan 2022

priprava na porod... nic zvlastne... su to zacinajuce kontrakcie ale este velmi slabucke aby ich monitor zachytil... drzim palce 🙂

pribinak
4. jan 2022

@yella8888 začína sa ti pôrod, telo sa pripravuje. To si si fakt za celé tehotenstvo nič neprecitala o pôrode?

yella8888
autor
4. jan 2022

@pribinak samozrejme ze precitala ale konkretne toto som nikde nenasla..cloveku pomoze, ked sa zveria aj ini s podobnymi skusenostami

suge
4. jan 2022

@yella8888 Je to hormonálna záležitosť. Hormóny prostaglandíny, ktoré pôsobia na maternicu vrátane krčka pôsobia aj na črevo. Môže ťa aj prehnať, je to normálne. Držím palce.👍

yella8888
autor
4. jan 2022

@suge dakujem 🙂

yella8888
autor
4. jan 2022

@misha666 dakujem 🙂

matovicova
4. jan 2022

@yella8888 tomu sa hovorí poslickovia... oddýchni si co najviac sa da, maličkého budeš mať o chvíľku na svete, držím ti palce 🍀🍀🍀

yella8888
autor
4. jan 2022

@matovicova dakujem pekne za povzbudenie🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre