Ahojte kocky, som prvorodicka s chlapcekom. Aktualne 40+2 uz hospitalizovana. Preco? Vcera rano resp. predvcerom vecer som mala pocit na kramy a v nohavickach som objavila krv taku skor cervenu. Sla som do nemocnice a nechali si ma tu. Zatial som sa otvorila minimalne no uz druhy den ma extremne bolia krize a cely spodok, pocit ako na kramy aj horsie. Mam take cudne krce/stahy v podbrusku pricom to citim az v crevach (konecniku) a krizoch. Toto ale kontrakcie vraj nie su, a krvavy vytok do toho! V noci som to mala kazdu hodinu cca 3x. Dr sa moc nevyjadruju. Len ma sleduju aj maleho na ctg. Mali ste to niektora tak? Ake bolo pokracovanie? Diki
@yella8888 tomu sa hovorí poslickovia... oddýchni si co najviac sa da, maličkého budeš mať o chvíľku na svete, držím ti palce 🍀🍀🍀
@matovicova dakujem pekne za povzbudenie🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
priprava na porod... nic zvlastne... su to zacinajuce kontrakcie ale este velmi slabucke aby ich monitor zachytil... drzim palce 🙂