Ahojte dievčatá. Som v 31/5 trápi ma zvracanie a hnacky. Teda od obeda už iba žalúdok ako na vode. Lekár mi dal živočíšne uhlie. Mam piť len vodu a jesť sucháre. No nejako vôbec mi není lepšie. Až doteraz som nevedela čo je to z vracať v tehotenstve. Mali ste niektorá takú skúsenosť. Ďakujem.
@janynyna mala som silnu virozu asi v polke tehu...tri dni som zvracala,atd...potom to preslo,nasadila setriacu dietu par dni a vsetko ok
lekar mi vravel,ze pokial sama do 3 dni neprejde a nebudem mat vysoke tepoty,aspon prijimat ake take tekutiny,je to ok.tiez som jedla cierne uhlie
Ďakujem vám dievčence. Ja sa len bojím aby to nejako nepoškodilo bábätku.
@janynyna neboj sa babatko bude v poriadku. Neuzivas ziadne lieky co by mohli uskodit. Ak aj schudnes, babatko moze samo o sebe pribrat. Ja som tiez tuto virozu prekonala a schudla skoro 3 kila. Malicka i napriek tomu pribrala. Po viroze zbehni na kontrolu aby si bola kludnejsia.
Mne bolo zle 2 dni v kuse nemohla som v sebe udrzat nic. Inak som nevracala vobec lentie dva dni v prvom trimestri a to som nevladala dojst ani do lekarne. Tam mi poradili neake homeopatikum.. Coculine sa to tusim volalo vraj je to proti nevolnosti pri cestovani. Nic ine mi ani predat nechceli a prve jedlo bol potom slepaci vyvar ... Ale malemu sa nestalo nic
@janynyna neboj....to keby si zvracala tyzden,nic nemohla zjest,vypit....toto by uz bolo vaznejsie
Dietatu zo neuskodi,kebyze mas obycajnu chripku,vtedy mozno ano ale crevna chripka nieje nebezpecna pre dieta v tejotenstve.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janynyna ja v 33tyz ale len den,kup si aj probiotika,ja som ich uzivala cele tehu.