ckalo sa aj niekoho z vas babetku v brusku
vacsina babetiek v brusku cka ...nemyslim ze by to nieco znamenalo 😅
čkalo sa obom a často. nic to neznamena co by ta malo znepokojovat
mojim sa čkalo obom a dokonca niekedy aj naraz, je to úplne normálne, často sa mu bude čkať aj ke´d už bude na svete...
znamena to len to ze si babo trenuje prehltanie, chlipka plodovu vodu, pripravuje sa tak na to ked po porode bude samo dychat a pit mliecko ustami a nie dostavat vsetko cez pupocnik 😀 Uplne normalne a potrebne
Môjmu sa čkalo aj 3x denne, až sa mi brucho natriasalo 😵
nášmu Timikovi sa čkalo na konci tehotenstva skoro stále a bolo to pekne na brušku vidieť. Nikdy ma nenapadlo že by to mohlo byť niečo zlé.... Užívaj si to lebo je to nádherný pocit a čoskoro bude po tom 😀
trenuje si branicu, aby ju vedelo pouzivat na dychanie. nam sa ckalo casto a dlho. aj po narodeni prve mesiace...
nooo je to parada, zjem niečo sladke a malilinky začne čikutkat 😀 to je proste zazrak 🙂 ale je to dobre, tak to ma byt trenuje dychanie , takže ja sa smejem a verim že aj on sa pri tej čikutke smeje lebo sa smejem ja 😀
Ahoj, neznamena uplne nic 🙂. Moje obe ckali cca od piateho mesiaca az po deviaty... A najradsej, ked som sla spat 🙂 🙂 🙂.
jeej to bola parada u vsetkych deti muz nechapal co tam robia tak mi brucho skakalo
babatko sa "napije" plodovej vody a potom sa mu cka. Aj nasej starsej dcerke sa v brusku casto ckalo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominika2227 Znamená to, že sa bábätku čká. 🙂 Aj mojej sa čkalo.. A dosť často. 🙂