Čo znamená bolesť v podbrušku v 35. týždni?

aduskapo
10. máj 2013

Som v 35.týždni a cítim stupňujúce sa bolesti v podbrušku ako pri silnej menštruácii.Bolesť vystreľuje až do krížov.Bolia ma až stehná...Čo to znamená??

jaruska8
10. máj 2013

No, poslíčkovia. Ak to bude trvať dlhšie, tak by som šla na pohotovosť. Brucho ti tvrdne?? Iné ťazkosti ako špinenie??

nikolet_89
10. máj 2013

daj si teplu sprchu ak su to poslickovia prestane to, ak nie chod do nemocnice, neviem ako mas v plane rodit, ci ti nepovedali, ze pojdes cisarakom alebo podobne, kamaratka mala min.vykend toto iste dostala infuziu a antibiotika na zastavenie kontrakcii

miub
10. máj 2013

Ja by som necakala a radsej naklusala na pohotovost...

retusa
10. máj 2013

v 35. týždni tiež som mala stupňujúce bolesti, neprestalo to a končilo to pôrodom, takže určite choď na pohotovosť.....

dada1252
11. máj 2013

ja to mám tiež, presne ako opisuješ - teraz však končím 36 týždeň a môžem kedykoľvek porodiť, lebo sa už otváram, a aj som sa špinila mám kľudový režim, čiže ležať. Doktorka ma chcela poslať do nemocnice ležať, ale ostala som doma, nasadila mi magne B6, (trošku mi to ustupuje keď ho beriem), ale na poradňu chodím už do nemocnice. Naposledy som bola v pondelok, tam mi spravili všetky vyšetrenia, ale zatiaľ všetko v poriadku. Tiež som sa mohla rozhodnúť či tam ostanem, alebo pôjdem domov, a keďže by tam so mnou nič nerobili, tak som sa rozhodla ísť domov a doma pekne ležať, Teraz idem v pondelok na poradňu tak som zvedavá ako sa držíme. Či som neni viac otvorená. Bolesti, ale mávam, aj keď už miernejšie. Prvé dieťa som mala v 37. týždni, tak možno aj toto.
Treba si len dať pozor, aby ti neodtiekala plodová voda. Ak sú časté bolesti, tak skús ísť do nemocnice, tam ti už presnejšie povedia čo a ako. Ja som to hovorila až na poradni svojej doktorke. Behom 3 týždňov sa mi však skrátil krčok a otvorila som sa na 2,5 cm.

syslica
11. máj 2013

Presne ano pise dada, su to zrejme kontrakcie. Necakala by som a skocila za doktorom. Tabletkove magnesium nemusi zabrat, mozno treba infuzky a pokoj na lozku. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre