co vam pomohlo pri otehotneni vitaminy,nieco podobne?
@marseillefan my sme minuly mesiac mali 5dni po sebe pred ovu a aj den ovu a nic☹️
@katkaholiova odporúča sa každý druhý deň aby spermie stihli dozrieť
Nesustredit sa na to tak prilis a nesexovat len kvoli ovulacii. Ja som pri oboch detoch, mala 1x sex v tom mesiaci a bum. Deti sme chceli, len sme na to netlacili. Ked som sa na to sustredila, ze by to uz mohlo vyjst, tak som bola sklamana a potom to proste vyslo tak, ze sme mali len raz ten sex, tak som na to ani nemyslela, ze by som mohla otehotniet a stalo sa, dokonca 2xnam to tak vyslo. Prajem vela stastia
dakujem pekne za rady
Áno, aj mne tak hovorili, že každý druhý deň stačí. No a už brať to tak v pohode, netlačiť na pílu. Vtedy to je najlepšie a najrýchlejšie vtedy žena otehotnie.
@katkaholiova jeeej ty máš vianočné detičky dvojčatá 🙂 to je krásne!!! Snažíte sa s tým istým mužom?
Ja poradím asi len psychickú pohodu a nechať všetko na prírodu. Sex každý druhý deň, tiež som počula, že kvôli spermiam.
@maximilie nie s tym isty muzom. nesnazime sa este dlho ale aj pri dvojkach sme mali problem.tak sa obavam ze bude problem
@katkaholiova určite kvapky Gynex!!!ja som nestihla dobrat a uz som bola v tom🙈
@becyn97 a nemas este nahodou? nech nekupujem cele balenie?
Ja som bola po kyrete, ale pila som alchemilku, užívala železo, kyselinu listovu a infolic.. pohlavný styk každé 2-3 dni (pila som veľa grepovej šťavy, aby som presne vedela kedy mám ovualciu) a zadarilo sa hneď na prvýkrát
Kyselina listová, a pravidelný sex
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
my sme mali každý deň nechránený sex... to myslím pomohlo najviac.