Ahojte som v 36.tt a pravdepodobne ma pali zaha. Co s tym? Co si na to mozem dat? Dakujem
To ťa začala páliť až teraz? Mňa to trápi od cca 24 týždňa. Pomáha mi pohár mlieka alebo tortové oblátky.
Mne pomohlo mlieko, ale ako sa mi už blížil termín bolo to horšie a horšie a mlieko mi už nezaberalo. Vyskúšaj si dať za pohár, malo by to stlmiť. Alebo potom ešte také pastilky volajú sa TUMS sú na cmúlanie tie mi super zaberali len nakoľko mi zistili tehotenskú cukrovku všetko sladké som musela vyradiť. No a v neposlednom rade, keď sa to už fakt nedalo vydržať tak som si dala glg minerálky Fatry. Inak aj soda bikarbona pomáha len ževraj sú z nej bledé deti, ale kto nieje na povery takt o nerieši 🙂
minerálna voda Fatra, ta je veľmi dobrá... ale mne už niekedy nezaberá ani to, ale Dr. mi poradil banány a fakt to zaberá tak do 15 minút 🙂
rozžuvať a žuvať mandle aj so šupkou 😉 pomáhalo pri dcére okamžite aj teraz pomáha 😉
Mne takmer nic nepomahalo, jedine mineralna voda Sulinka, ale nie je dobra na dlhodobe pitie, ja som ju pila len ked ma palila zaha, a este som si musela obcas urobit Bystrinku, este aj to ucinkovalo, ale co mi dal doktor tabletky tie mi nepomohli, a ani mlieko... Treba skusat 🙂
mne zabrali ovsenévločky, bud samé alebo s mliekom a zabralo to lepšie ako pastilky, ja som mala Maalox, také žuvacie s mentolovou príchuťou, boli dobré no tie ovsené vločky zabrali ešte lepšie
kup si tums ten sa moze aj v tehu a zabera
mňa trápila záha celé tehotenstvo a zaberali mi vrecúška Malox sú aj tabletky,ale tie tak nezaberajú neviem či sú len na predpis,ale mne ich predpisoval gynekológ.Ale úplne super mi zaberali pelendreky neochutené klasické čierne. 🙂
Porod
skús prevarené, alebo teplé mlieko
niekde tu uz takato tema je.... uz som raz pisala ;- 😉
mne zabrala Fatra....uz som nepila ani nic ine posledne tyzdne... a maces,burizony...
ahooj...ja som pila acidko ochutené a to mi vzdy pomohlo....🙂))
Mlieko mi zahu skor zhorsuje, chvilu pomahaly jogurty, chvilu soda bikarbona, teraz uz len sacky Maaloxu 🙂
ja som si kupila Talcid, som v 29tt ale už ma začala páliť záha riadne 🙂
Malox alebo na predpis ked ti to lekár povolí Anacid , ešte aj Fatra je dobá alebo šumienka Bystrinka .... mne babské recepty nepomohli .... a pravdupovediac, teraz mi už nepomáha nič ..... už len čakám na pôrod 🙂
no mne pomáhalo, aj keď to znie divne, ale 1/2 pohára pravej coly... keď nebola tak som si vystačila som sódou bikarbónou... 🙂
mne nepomohlo nic na dlhsiu dobu ... na chvilocku mineralka Fatra, ale to bola len parminutova ulava ... ja som mala zahu od uplneho zaciatku, este ani test som nemala pozitivny, no zaha uz bola ... dovtedy som nic take nepoznala ... pomohlo len porodit ... to bola okamzita ulava 🙂 ... i ked potom boli zase ine tazkosti 😀 😝
mne pri oboch tehotenstvach pomohol tums odporucam velmi dobre
mne pomahali ovsene vlocky, horcica ( normalna klasicka) a lyzicka studenej coly...ale najviac obycajne ovsene vlocky, resp. len zaliate teplou vodou ( ten maz co sa vytvori pokryva slizice traviaceho traktu)🙂) a este suche mandle nelupane.
mne jednoznacne pomohli pukance 🙂
mne pomohla minerálna voda Fatra, určite vyskúšaj. a tiež mi výborne pomáha aj dodnes zjesť jabĺčko.
švagrinka 33tt dnes od gynekologa dostala:GASTROTUSS BABY...sirup proti paleniu zahy pre tehotne a je volnopredajny
Mne pomahal TUMS. Brala som ho skoro cele tehotenstvo.
skus surovy zemiak
mlieko
talcit...je volnopredajny a v pohode ho mozes od 7 mesiaca tehu
F-A-T-R-A je uzasnaaa na to,ja som pri dvojickach mala neuveritelnu zahu a jedine tato zlata vodicka zabrala 😉
mne velmi pomáhal Tums
arasidy 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, mne pomáha dať si za pol lyžičky sódy bikarbóny, a zapiť trochou vody.