Čo mi pomôže na opuchnuté členky?

olivia2001
29. feb 2020

baby čo vam pomahalo na opuchnuté členky ? Ja mam riadne opuchnute😫😫

tosomja
29. feb 2020

@olivia2001 vylozit nohy. Caste prechadzky. Striedava sprcha, tepla, studena. A vela tekutin.

mmoonna
29. feb 2020

@tosomja no ja teda neviem, mne gyndos povedal,že mám piť menej vody. A pomohlo.

deti95060810
29. feb 2020

prestať jesť slané jedlá...žiaden syr, údeniny, ani chlieb - aj tam je soľ....
Mne to poradila gyn., dietu som držala pár dní, aj chlieb som si piekla bez soli a nohy mi krááásne odpuchli.... po pár dňoch som nabehla na normálnu - bežnú stravu a už žiadne opuchy nenastali....

popolusska
29. feb 2020

@mmoonna pit menej vody?? To si jej pila kolko, 4 litre denne? Zaujimave, lebo mne zmizli opuchy, aj neustale nutkanie chodit na WC az ked som na radu gynekologicky zacala pit ovela viac vody 🙂.

tosomja
29. feb 2020

@mmoonna tak asi kaxdemu nieco ine pomaha. Ale tekutiny treba pit. Obmedzit sol, sladke.

mmoonna
29. feb 2020

@popolusska no mne povedal doktor,že mi telo zadržuje tekutiny, preto mám opuchnuté nohy. Ale tiež je pravda, že som ich nemala opuchnuté nejako veľmi.

katulka1141
2. mar 2020

@olivia2001 skus si vecer na tie clenky dat kapustove listy. Vraj to pomaha. No nemam odskusane

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre