Čípky v 28. týždni

tehotna85
22. feb 2019

Dobry chcela by som sa opytat... co pouzivate na zapchy resp tvrdu stolicuv tehotenstve. Som v 28 tyzdni...dala som par krat cipku...pomohlo...no neviem jak dlho mozem pouzivat😐😐😐

whatever1
22. feb 2019

@tehotna85 Ja som pouzivala cele tehu, bez nich som sa nevytoto.. glycerinove cipky sa nevstrebavaju preto mozes pouzivat aj v tehotenstve kolko chces. Akurat pri castom pouzivani strasia ze potom sa ti bude tahsie vykonavat potreba lebo ti to tam dole "zlenivie" ale u mna v pohode po porode, ziaden problem

tehotna85
autor
22. feb 2019

@whatever1 dakujem....bo su podla mna najmenej skodlive kedze babske recepty ako slivky a take nepomahaju vobec.....dakujem

silvia610
22. feb 2019

@tehotna85 čo som počula a čitala tak doporučuju vela vlakniny, tekutin zavarane slivky, niekomu pomaha aj acidko,... glycerinove čipky sa možu aj v tehotenstve neodporúča sa ale používať dlhodobo

mmoni89
22. feb 2019

Cipky mozem pouzivat v podstate dlhodobo.pouzivala som ich v kazdom tehotenstve,vzdy som trpela zapchami dokonca az pol roka po porode.Teraz som tehotna treti krat a je to uplne najhorsie,v podstate hned os zaciatku mam zapchy.Minimalne raz za tyzden pouzijem glycerinove cipky.Mam odskusane vsetko co sa tyka sttavy,vela ovocia,slivky ,kapusta ,acidko,vlocky,tepla voda,psyllium..uz ani neviem co vsetko som skusala,zial nic nepomaha

tehotna85
autor
22. feb 2019

@mmoni89 presne moj pripad...som skusala aj jablka psylium kompoty vlakninu slivky..neviem co uz a cipky super zabrali.....a hlavne neposkodia malej😊

mmoni89
22. feb 2019

@tehotna85 neboj po porode to prejde.Ja beriem este aj zelezo takze paraaada,este to zhorsuje

sonra
25. feb 2019

@tehotna85 Tiez mozem cipky len odporucat, najlepsie podla mna take, co su obalene v striebornom vakuu. Cele tehu zapijam kazde rano dve kapsule psylia a 3x do tyzdna si dam urcite cipok. Pomoze to aj plodu aj tebe. Bez toho bych chodila 1x za tyzden. Je pravda, ze ucinok sa postupne meni, preto treba davat pauzy. Len by ma zaujimalo, ako je to potom v porodnici, ked tam uz davaju len cipky.

danyb
28. feb 2019

môžeš používať, ja som si ich kúpila ale nakoniec mi veľmi pomohlo acidko alebo kefír, ale čisté bez príchutí.. dám tak tri deci denne a idem skoro každý deň a to som mala problém niekedy aj 4 - 5 dní.. vyskúšaj 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre