Ahojte žienky v 31tt by sme mali cestovať na týždeň na Slovensko. Žijem v Nemecku. Chcem sa spýtať čo si vy myslíte o tom cestovať 900km v 31tt. Tehotenstvo je v poriadku. Chcem ist pred pôrodom ešte na SK čiže je minimum rozmýšľania nad tým že nepôjdem ale zaujíma ma aj váš názor. Ďakujem
@klaudiadia99 kazdy podla seba..ale osobne neviem,ci by som to dala..
@diamond007 prestávky nebudú problém aj ľahnúť na zadné sedačky bude možnosť len mám trošku obavy z toho preto som chcela počuť názor viac žien/ mamičiek
@marienkakf prečo myslíš?
Ahoj, ja som cestovala v 34 tt. cca 15 hodín do Chorvátska na dovolenku, s prestávkami, polohovateľné sedadlo, tehotenstvo bezproblémové, cesta v pohode...akurát sa doktor smial, že aj keby to na mňa prišlo skôr, pôrodnice sú aj v Chorvátsku 😃
@klaudiadia99 no podla seba😊ja som pred 2 tyzdnami 130 km isla, sice na dodavke, isli sme po nieco..a nebolo mi vsetko 2x jedno,to som bola tak 33.t. Citila som kazdu nerovnost,ledva som vystupila...naspat som isla vlakom.
@klaudiadia99 ak cestuješ autom máš výhodu, že môžeš zastaviť a urobiť si pauzu. Ja som v 9. Mesiaci musela cestovať z východu do BA , čo je cca 500 km do školy na skúšky vlakom, nohy som mala opuchnuté ako slon, ledva sa mi vošli do slapiek, bolel ma chrbát a bolo to nepohodlné.. a som tu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@klaudiadia99 je to na tebe. Skôr by mi odišli a opuchli iba nohy ale inak není dôvod neísť.