Zdravím, aký máte názor na cestovanie nočným vlakom v cca 28. týždni? Potrebovali by som absolvovať cestu z Košíc do Prahy a späť... Ďakujem
Cestovanie nocnymi spojmi pre tehotne v 28. tyzdni tehotenstva je mozne len pod dohladom svojpravnej plnoletej osoby.
Nerozumiem otázke 🤔
Otrasy vlaku sú ešte menšie ako pri ceste autom, vo vlaku sa môžeš aj poprechádzať.
Ja som cestovala do siedmeho mesiaca do Rakúska do práce ,z kufrom ešte,prestupmi a nez som došla domov to bol skoro celý deň.Tehotenstvo nie je choroba.
No pokiaľ viem tie medzinárodné aj regio jet sú náhodou na úrovni,to by zasa tehotná žena nemohla vyjsť pomaly ani z domu, všade je necistota aj prach🙈
@hettinka neviem načo mi toto píšeš. Ja nikde neuvádzam že nech necestuje vlakom. Niekedy sú však v super cenách letenky a tak som sa len opýtala či nepozrela nejakú lacnú letenku. Avšak opakujem, že nie som proti vlakom. O ich čistote však mam určite pochybnosti, nakoľko mam zvláštne skúsenosti
Možno je to vyťaženostou spoju? Neviem
Akože otrasy su, o tom bez debaty nebudeme Si klamať, železnice su katastrofa 😂 Ale cestovala som pri prvej dcerke do Prahy pár krát a prežila som 🙂 Len si skor kúp miesto dole z praktickych dôvodov 🙂
Ja som cestovala v tehu cca po nejakom 25tt dva dni busom do derby (GB) .. dala som to ale zatajila som že som tehotná asi by ma nepustili (aspoň čo som počula)
Ja som šla tiež v 28tt innsbruck - nové Zámky, 2 prestupy.... Bola to paráda po 20rokoch ist vlakom 😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lalejla nejaká lacná letenka v ponuke nie je? Ak nie, tak si rezervuj spací vozeň