Cestovanie mesiac pred pôrodom

peta111
7. jún 2012

Ahojte chcela by som sa opytat na vas nazor co si myslite o cestovani mesiac pred porodom.Priatel trva na tom ze na Slovensko sa vratime v july a v auguste mam termin a trosku sa toho cestovania bojim kedze je to cca 20 hod mikrobusom.Dakujem za vsetky rady

bets
7. jún 2012

@peta111 jedine co by ma obmedzovalo je poistenie. kolegyna prave toto riesi koli dcere a vyzera to tak, ze ziadna poistovna uz nechce poistit tehotnu zenu pre okolnosti suvisiace s tehotenstvom od urciteho tyzdna tehotenstva. poistit sa tehotna zena moze, ale len na zdravotne problemy nesuvisiace s tehotenstvom a porodom.
cize ked cestovat, tak radsej po Slovensku.

peta111
autor
7. jún 2012

Praveze mi cestujeme z Holandska na Slovensko.My sme teraz v Holandsku ale rodit chcem na Slovensku

ikke
7. jún 2012

@peta111 podla toho, ako sa citis a ako sa budes citit mesiac pred porodom. ak bude mikrobus ochotny kvoli tebe robit castejsie prestavky a budes si moct sklopit sedadlo, mohlo by sa to dat zvladnut. osobne by som ale radsej isla vlakom (ICE), tam sa mozes poprechadzat kedy chces a potrebujes. teda ak v tom mikrobuse nepojdete sami...

mamutka
7. jún 2012

v 8.mesiaci sme museli stat na kazdej jednej pumpe - mechur nemal miesto, takze som sa neustale vyprazdnovala.... nic zvlaste v 8.mesiaci. takze busom, mikrobusom a nicim podobnym by som nesla. jedine vlak, kde mozes na zachod kedykolvek a natiahnut ci vylozit si nohy. ale pocula som uz aj o letoch v 8.mesiaci, ak ti to lekar schvali a potvrdi papier pre letecku spolocnost. ja teda 20 hod.cestovanie veru nedoporucujem. aj nohy ti mozu sialene opuchat. ale skor ta spolucestujuci dakde vysadia, pre neustale prestavky na curanie....

eri28
23. júl 2012

@peta111 ked musis, v 8 jedine vlakom, a asi by som si kupila aj tiket na spaci vagon, mas tam postel a mozes v poho spinkat, zijem v NL tiez a isla som aj mikrobusom spat sem, ale nie tehu, to by ma nikto nenahovoril 😀 , ked vies termin, kedy pojdete kup si dopredu listok aj o mesiac dva su tam super zlavy 😵 , a vlak ide celu noc, cize super a rano, alebo na obed si v Prahe, a tu uz nie je daleko, isla som vlakom len uz si nepamatam tie casy presne... 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre