Ahojte, začínam 8 mesiac tehotenstva… bruško mám ževraj malé (podľa rodiny, kolegýň, švagrinej,…) keď ma nevidia tak často. Pribrala som už 13 kg… a vidím akoby sa mi tie kg navyše ukladali práve v stehnách… celulitída taká, akú som v živote nemala. Nie som nejaká tučná, pred tehu som mala 60 kg… a 174 cm. Co odporúčate ako boj proti tomu ? Vaše skúsenosti?
Ďakujem
Veru zažívam to aj ja. Na prednom stehne. A teraz nezaberá ani ten zvýšený pytny režim. Ale berem to iba ako obdobie, hormóny všetko s tehotenstvom súvisiace.
Ďakujem baby, keď najhoršie je práve to teplo… lebo sa hanbím obliecť kratasy 🤦♀️
Celulitída patrí k väčšine žien (a aj muži ju majú), netreba z nej robiť až takého strašiaka. Nehovorím, že nás má tešiť, no aby som si pre ňu neobliekla kraťasy, keď mi je teplo, to zas nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vydržať ešte mesiac, porodiť a nebáť sa. Pôjde to dole. Telo teraz zadržiava veľa vody, lymfa nepracuje ako má, hormonálne zmeny atď. Takisto som si tým prešla. Mala som celulitídu aj na pažiach. Pô pôrode sa to stratilo.