Ahojte termín mám 26 tento mesiac myslíte že mi budú robiť testy na koronu keď budem v nemocnici ? Pýtam sa len preto lebo sa bojím tej paličky do nosa 😁 teda do mozgu 😁😁😁
To super že sa bojíš vyteru z nosa a nie pôrodu.
@bjl0803 do mozgu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ normalny vyter
@veronikaszabova mozno na poziadanie strcia az do mozgu, niektorym pacientom 😅
Vieš čo, radšej nech sa mi vrtaju v nose paličkou ako v nemocnici, kde ta vyšetrí zo spodu každý, čo ide okolo.. Mam obe skusenosti🙈🤔😁
@veronikaszabova normálny ? Však ta palička má 20cm preboha
@bjl0803 ta palicka nejde 20cm do nosa 🤦♀️
@bambulienka25 cez nos do hrdla ? 😩😩😩😩🤮 Preboha ...asi si to odrodim doma haha ale ne srandujem
@pribinak každý sa bojí ineho. Fobie su nevyspytateľné. Ja mam panicku hrôzu z vyterov z krku. Kebyže mi maju robiť pred pôrodom tal asi radsej rodim doma 😅 naposledy som urobila taky cirkus v ambulancii. Som z toho uplne hotová. Ináč mam vysoký prach bolesti a nerozhodi ma len tak hocičo.
@autumm však akoze aj ja mám vysoký prah bolesti ....len napr keď mi robili glukozne testy a videla som ihlu čo sa blíži k môjmu prstu tak mi nebolo všetko jedno ...a keď vidím v tv kam až ide s tou paličkou do nosa tak ma to desí ....myslím že je to normálne ... A radšej chcem vedieť či to boli alebo aké to je lebo hnusne to môže vyzerať a pritom to nič nemusí byť .... A čo sa týka pôrodu jasné že toho sa bojím oveľa viac ale skrz len toho aby všetko dopadlo ok a boli sme zdravé ...bolesť vydrzim ( veď nemám na výber )
...no tak ja som ten odber uz absolvovala a teda nic prijemneho az mi sly vyhrkli a bolest som citila este hodinu po ☹ Nic prijemneho co by clovek rad absolvoval a ani v ramci prevencie...
@bjl0803 výterová palička nemá 20cm a už vôbec ti ju nepchajú do mozgu 🙄 je to normálny nazofaryngeálny ster, garantujem ti, že do najbližšej kontrakcie ani nebudeš vedieť, že si niečo také absolvovala.
A áno, robili mi to, síce som zažila aj príjemnejšie vyšetrenia, ale teda poniektoré to tu fakt preháňate. Ak nezvládneš toto tak potom fakt neviem ako chceš porodiť.
@sissy27 to že má 20 CM som napísala obrazne 🤦 .... A to ako chcem porodiť ...jedno mám odrodene ...a do toho vás nič ja sa nepýtam na to aké to bude keď budem RODIT ja som sa pýtala na testy či sa robia v nemocnici keď človek tam leží ....takže ďakujem za info .... VYZERA to len dosť neprijemne preto sa informujem....ale bolo mi jasné že tu budú komentáre typu ako chc rodiť keď sa tohto bojím a podobne kraviny ktoré ja ani neriešim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bjl0803 nikto nevie čo bude zajtra,nie ešte 26.