BUdem prenášať ak som otvorená iba na 1 cm?

veronikabo
30. okt 2020

Termín pôrodu mám 8.11. a otvorená som len na pol prsta.... myslite že budem prenášať? 😀😉

basska_b
30. okt 2020

@veronikabo Prvé tehotenstvo? To sa nevie, ale podľa mňa nie, to už je celkom pozitívny a pokročilý stav. Cesty sú pripravené na pôrod. Skús možno svojej mamy sa opýtať. Alebo aký dlhý ms cyklus si mávala? Ako vychádzal termín pôrodu podľa UTZ z 12./114. týždňa? Moja mama prenášala dlho, aj jej sestra a ja som tiez, obe dcérky sa narodili 10 dní po termíne

birika
30. okt 2020

to nikto nevie, ale kludne to moze byt dnes 🙂

jaskolka
30. okt 2020

To je veľmi individuálne, nikto ti tu nepovie. Ja som bola deň pred termínom otvorená volne pre prst a napokon som ešte týždeň "chodila po svete". Potom o deviatej večer sme šli pre istotu do pôrodnice, lebo som sa cítila divne, absolútne to nebolo na pôrod, doktorka ma poslala domov, že ráno prídem už na hospitalizaciu na vyvolávanie. Prišli sme domov, o pol hodinu kontrakcie ako svet, nazad sme leteli, už otvorená na 4,5 cm a o 4 hodiny bol drobec medzi nami. Čiže všetko sa ti môže meniť doslova z minúty na minutu

kiki68
30. okt 2020

Ja z 1 cm na 10cm za hodinu. Ale prenasala som 6 dni

katarina9593
30. okt 2020

@veronikabo ja som bola v 35tt otvorená na 2cm a dva týždne pred pôrodom som išla do poradne a už som bola na 6cm a vecer som porodila ☺️

evkaor
30. okt 2020

@veronikabo týždeň pred pôrodom som bola otvorená na špičku, za 36h mi od tiekla plodová voda a porodila som...

diaalex
30. okt 2020

@veronikabo ja som bola asi 2 týždne pred pôrodom otvorená na 1 prst a rodila som spontánne 40tt+2 🤗 prvorodička

denden77
30. okt 2020

@veronikabo ja som bola v 36tt otvorena na 1 a rodila som presny tyzden pred terminom.. je to indivindi 😊

deti95060810
30. okt 2020

mne pri 3 tehu lekárka povedala aby som už nikde nešla - bolo to 2 týždne pred termínom, chcela som ísť na nákupy do druhého okresu, lebo môžem porodiť aj na ceste .....
nakoniec som prenášala týždeň...
Tak som bola nahnevaná že som mohla ešte vtedy ísť...
Ak sa zadarí tak rodíš aj do večera....

znikol97
30. okt 2020

Určite každá individuálne, ja som bola tiež otvorená, ale aj tak som mala vyvolávačku...

katka708
30. okt 2020

Ja ako prvorodicka som rodila na termín presne ale ani po 24h kontrakcii som sa neotvorila Ani na pol prsta. Takže prípad is prípadu rôzne...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre