Bude to chlapec alebo dievča?

domusks
9. okt 2014

Foto z 12 tt

sendy182
9. okt 2014

žeby to bol chlapček? 🙂

mima551
9. okt 2014

v 12 tt je este skoro na pohlavne organy. Nemusi to byt vobec vidno... radsej sa spytaj lekara... a btw vidno ti rodne cislo na druhej fotke

ukulela
9. okt 2014

mne dok na morfologickom sone (teda lepsi pristroj ako v beznej ambulancii) v 12 t povedal, ze keby si mal tipnut pod natlakom, tak by tipoval chlapca. o mesiac u obvodacky to zas vyzeralo viac na dievca . definitivne sa mrndos odkryl az po polovici tehotenstva... takze podla mna este skoro.kazdopadne gratulujem a hlavne nech ste obaja zdravi 🙂 neboj,dozvies saaj ty vcas 🙂

katkasofi
9. okt 2014

Mne dr. povedala ze ked je ten výbežok medzi nižičkami rovno s telíčkom je to baba, ak je vyhnutý tak chlapec... Skúsený dr ti na 4d sone v 12 tt vie povedať čo je to... Ja mám predbežne z 12 tt určeného chlapca, ale musím počkať do budúceho piatku či sa potvrdí ;)

teruskaa
9. okt 2014

Este to nevidno...

whiterosses
9. okt 2014

najlepšie to vidno v 16tt, fotka je z 12tt .. a môže to byť aj omyl ..lebo tieto veci sa ešte v tom týždni dosť na seba podobajú .. alebo ak to mám nazvať 🙂

daddem12
10. okt 2014

ja si myslim ze skor to vypada na chlapca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre