Bruško plodu v 36. týždni

kikatina14
16. sep 2022

Ahojte 🙋‍♀️
chcela by som sa opýtať či ste mali niečo podobne a všetko bolo v poriadku ?
Som 36tt malinka ma 2543g. Som sledovaná na diabetologii len si cukor meriam 3 x do týždňa, žiadny inzulín .. a dnes mi diabetológ povedal že moja mala ma väčšie bruško ako hlavičku . Nič viac mi k tomu nepovedal .. nechápem sko môže mať bruško väčšie ako hlavičku . Mala ste niektorá niečo podobne ? Ďakujem 🍀🍀🍀🍀

miimss
16. sep 2022

@kikatina14 diabetológ??? Nie gynekológ?

kikatina14
autor
16. sep 2022

@miimss diabetológ

miimss
16. sep 2022

@kikatina14 a to ti diabetológ robil utz? S tým som sa ešte nestretla 🤔

kikatina14
autor
16. sep 2022

@miimss pozrel namerané hodnoty od gynekologicky a podľa toho usúdil .. včera som bola na gynde a ta mi nepovedala nič práveže povedala že mala pekne rastie a dnes som bola u neho na kontrolu koli cukru pozrel hodnoty čo mu gynekologicka vypísala a podľa toho povedal že ma väčšie bruško ako hlavičku ..

trgypadl
16. sep 2022

@kikatina14 ved si pozri hodnoty uzv a porovnaj si velkost bruska a hlavicky

miimss
17. sep 2022

@kikatina14 pokiaľ ti na to gynekologička nepovedala nič, vôbec by ma neznepokojovala poznámka diabetológa ktorý je odborník na niečo úplne iné. Pokiaľ máš merané hodnoty cukru v norme tak aj dieťatko je v poriadku. To že malo väčšie bruško mohlo sa práve napiť viac plodovej vody. Alebo proste bude taká guľka. Nestresuj sa zbytočne, bábätku to neprospieva.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre