Bolestivé pohyby v 33. týždni tehotenstva

janasz06
21. mar 2018

Ahojte maminyam taky problem mozno hlupost ,ale cgc sa Vas spytat.Cakam prve babatko tak neviem ci je to ok.Maleho mam otoceneho hlavickou dole ale strasne strasne ma kope do praveho boku.Az obcas niekedy zvisknem,alebo sa cuknem.Ak ma kope niekde inde je to ok,ale ten pravy bok akoby som mala strasne citlivy.Mali ste to prosim niektora ,alebo podobne nieco?

smejo03
21. mar 2018

ahojky 🙂 aj ja to tak mam uplne presne a mala som to aj pri prvom tehu a aj teraz pri druhom...

janasz06
autor
21. mar 2018

@smejo03. Jesus maria 😁 a toto budeme mat do konca tehu?Ci zmiernilo sa ti to?

smejo03
21. mar 2018

@janasz06 viesco teraz som v 34tt a stale krpec dava tieto podpasovky :D

diana20
21. mar 2018

@janasz06 ja som to mala do konca tehu oba razy... Je to normálne bohužiaľ.. Možno to prejde ak sa nejak babo pretoci ale keďže je už hlavou dole tak asi sa nebude už veľmi hýbať.. Niektoré ženy vraj majú aj modriny.. Ale to sú väčšinou co čakajú dvojičky alebo viac bábätiek ☺️ držím palce

monika2012
21. mar 2018

Mna takto mala kopala az do porodu. Boli to riadne kopance do vnutornej strany pravych rebier. Neraz ma az vystrelo od bolesti. Je to normalne. Neboj.

cestovanie7
21. mar 2018

Ahoj moj maly ma dnes tetmin ale nechce sa mu 🙂 cele tehu je dolu hlavou a riadne si to uziva. Kope ako futbalista. Rebra chrbat dolu do panvy tlaci posledny mesiac tak ze som tlacila nohy k sebe aby nevypadol 🤣o bodavej bolesti tam dolu ani nehovorim. Niekedy trafi nerv az zadok zaboli noha strpne alebo najnovsie sa zacne noha triast. Vsetko su to velmi neprijemne no bezne veci ked su uz drobci v brusku vacsi a maju malo miesta. Pomaha mne aspon magnezium ked uz bolo moc zle. Drz sa uz len par tyzdnou a bude s vami 🙂 a uz si na to ani nespomenies

janasz06
autor
21. mar 2018

@smejo03
@diana20
@monika2012
@cestovanie7. Dakujem zienky 😉 no tak uz to nejako pretrpim.Bala som sa ci sa daco nedeje.A veru pravda je ,ze cim sa blizi koniec tehu, tak uz to chceme mat za sebou i ked milujemto brusko nase a bubaka v nom 👶

tana85
21. mar 2018

Mna babo velmi bolestivo udiera dole (krcok alebo mechur), az mi ne niekedy do placu. Tiez som myslela, ze to nemoze byt normalne, ale je, len som na to citlivejsia. Treba vydrzat, zial

janasz06
autor
26. mar 2018

No mne sa podarilo posledne dni spavat na lavom boku a maly sa mi pretocil uz ma nekope do praveho boku a je to uplne super.niekde som citala ,ze spanie na lavom boku babatko usalasi tak aby bolo idealne polohou aj k porodu

smejo03
26. mar 2018

@janasz06 mne sa da len na lavom boku lezat uz dlhsiu dobu. keby som chcela rovno alebo na pravom tak to nehrozi to sa malinky uz buri 🙂))

janasz06
autor
26. mar 2018

@smejo03 😉 budeme mat malych futbalistov .Mne este dovoli byt aj na chrbate ale jasme ze hned buntosi ale milujem to.len tie kopance do praveho boku boli velmi neprijemne.som vdacna,ze uz mi yam nekope

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre