Ahojte, som v 32+1 tt , a dnes mám celý deň nejaké akčné bábätko, neskutočne ako bolestivo ma kope všade, dnes snáď ani nespalo, sem tam mi aj tvrdne brucho .. je to v tomto týždni normálne ? Už aj stresujem, ešte pekne nech minimalne do 36tt vydržíme 🫣😓
Pohotovosť
@dzulli1980
@isis234 idem radšej
Napis ako si dopadla,ci ti povedia, preco moze byt zrazu take aktívne bábo. Drzim palčeky ❤️
Držím palce, neboj všetko bude v poriadku 😊 možno si len papala veľa cukru
@kvadrinkaaa
@nssv2
@dzulli1980
@isis234 Joj ženy ani neviete ako som sa zľakla .. až s plačom som šla, všetci boli veľmi mili, poriadne dlho mi robil utz, aj na pásoch som bola, všetko je v úplnom poriadku, kazal mi brať magnézium vyššiu dávku a kvôli tvrdnutiu viac oddychovat, zvoľniť tempo ♥️ tak dúfam že pekne to potiahneme, aby male nemuselo do inkubatora 🫣♥️
🍀🍀🍀
Mám radosť s Tebou ❤🍀 dobre že si išla. Poradili, vyšetrili. Šetri sa. Oddychuj. Bude všetko OK. Ver 👍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No pre istotu choď na pohotovosť ... zrejme má nejaké nepohodlie (nechcem to tu viac rozpisovať, mojej kolegyni takto bábätko zomrelo, zadusilo sa pupočnou šnúrou, bola v 33tt).